More

  Când îţi vei putea încărca bateria telefonului la 100% în numai 15 minute

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dispozitivele mobile au evoluat pe parcursul anilor şi au devenit o extensie a fiecărui utilizator. Totuşi, la o sigură problemă nu au reuşit producătorii să vină cu cea mai bună soluţie: încărcarea ultra-rapidă.

  Cu cât este mai mare ecranul cu atât este rezoluţia mai mare şi mai rapid procesorul, iar rezultatul final este întotdeauna semnalul că bateria dispozitivului trebuie reîncărcată. Dezvoltarea tehnologiilor precum încărcarea wireless Qi şi Quick Charge 2.0 de la Qualcomm a făcut într-adevăr lucrurile mai uşoare, dar încă mai este loc de îmbunătăţiri.

  Astăzi, la Mobile World Congress 2016, în Barcelona, Oppo a dezvăluit o nouă soluţie la această problemă. Numită Super VOOC Flash Charge, tehnologia este încă în primele stadii de dezvoltare, dar la final, ar trebui să permită smartphone-urilor să ajungă la încărcare 100% în numai 15 minute.

  Inevitabil, dispozitivul va fi disponibil doar pentru utilizatorii de dispozitive Oppo, dar există şanse să fie eliberate licenţe de producţie în întreaga lume. Trebuie să precizăm că soluţia va fi disponibilă atât în configuraţie Micro-USB, cât şi USB Type-C.

  În principiu, Super VOOC Flash Charge lucrează constant cu putere de 5V. Acest lucru ar permite, spre exemplu, ca o baterie de 2500 mAh să ajungă la capacitate de 45% în aproximativ 5 minute.

  Potrivit comunicatului de presă emis de Oppo: „Noul sistem de încărcare cuplat la bateriile Oppo, reglează curentul, asigură siguraţa şi susţine experienţa de încărcare, evitând supraîncălzirea. Adaptorul Super VOOC Flash Charge, cablul şi conectorul au primit un redesign, folosind materiale de cea mai bună calitate.”

  Compania din China se pare că plănuieşte să lanseze dispozitivul cu Super VOOC Flash Charge undeva în a doua parte a acestui an.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.