More

  Am vărsat apă pe telefon, ce trebuie să fac?

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Telefonul mobil a devenit o extensie a noastră şi nu ne putem dezlipi de el nici măcar atunci când spălăm vase sau mergem la toaletă. În cazul în care nu îţi permiţi un smartphone rezistent la apă precum Samsung Galaxy S7, proaspăt lansat, atunci ar trebui să ştii ce e de făcut când ai scăpat telefonul în apă.

  » Scoate-l din apă şi opreşte-l imediat. Cu cât stă mai puţin timp sub apă, cu atât ai şanse mai mare să îl salvezi. Atenţie! Sub nicio formă nu redeschide telefonul imediat să verifici dacă merge. Vei risca să se ardă ceva în el, iar atunci chiar nu mai rămâne nimic de făcut.

  Caută accesorii şi huse potrivite pentru telefonul tău HTC

  » Răstoarnă într-un vas adânc o pungă de nisip pentru litiera pisicii şi introdu de îndată telefonul ud în el, dar nu înainte de al întoarce cu faţa în jos şi de al şterge cu o cârpă curată. Cei de la site-ul de tehnologie Gazelle au testat 9 metode diferite prin care poţi salva un telefon scăpat în apă, iar tehnica cu orezul a ieşit pe ultimul loc.

  Drowning-iPhone2

  » Aşteaptă 48 de ore înainte de a reporni telefonul. Ideal ar fi să ai răbdare chiar pentru 72 de ore, pentru a obţine cele mai bune rezultate. În caz contrar, riscul ca funcţiile telefonului să fie date peste cap sunt foarte mari.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here