More

  Apple va lansa iPhone 5se, iPad Pro de 9.7 inchi şi noile Apple Watch în 21 martie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noi surse indică faptul că evenimentul de lansare al iPhone 5se de 4 inchi, a unei noi tablete iPad Pro şi a unei noi serii de Apple Watch va avea loc în săptămâna 21 martie.

  Într-o declaraţie pentru Buzzfeed, John Paczkowski spune că evenimentul va avea loc chiar luni, 21 martie 2016 şi se va desfăşura la scară mică, în campusul din Cupertino, deşi Apple a sugerat că lansarea va avea loc în 15 martie.

  Amânarea datei de lansare este sugerată chiar şi de o publicaţie coreeană de tehnologie, underkg.co.kr, deşi anunţul lor a fost ignorat până acum pentru că nu se ştia care este sursa informaţiei.

  Aşa cum a mai anunţat Noobz, Apple va lansa o nouă linie de smartphone-uri iPhone, de data această de dimensiuni mai mici, mai exact cu diagonala de 4 inchi. Telefonul se va numi iPhone 5se, potrivit zvonurilor şi va avea aproximativ aceleaşi specificaţii cu iPhone 6s, de la procesorul A9, până la Live Photos şi Apple Pay, dar se pare că va lipsi funcţia 3D Touch.

  Apple va anunţa, de asemenea, o tabletă iPad Pro de 9.7 inchi, cu acelaşi procesor A9X ca cel folosit pe dispozitivul de 12 inchi.

  Noobz a mai precizat că tableta va avea Smart Connector, Apple va lansa o nouă tastatură inteligentă care să se potrivească cu ecranul mai mic, iar în plus, vom vedea şi o nouă linie de Apple Watch.

  iPhone 5se a apărut în ultima perioadă într-o serie de imagini care confirmă lipsa funcţiei 3D Touch. Se preconizează că preţul smartphone-ului de 4 inchi pe care Apple îl va lansa va fi între 400 – 500 de dolari. Dacă este adevărat, atunci se pare că vom asista la o scădere a preţului în cazul iPhone 5s sub 250 de dolari.

  Rămânem cu ochii pe Apple şi vă ţinem la curent cu cele mai noi informaţii cu privire la data de lansare, preţ şi disponibilitate pe măsură ce acestea sunt făcute publice.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.