HTC Vive VR costă 899 de euro, iar precomenzile încep în 29 februarie | NOOBZ.RO

HTC Vive VR costă 899 de euro, iar precomenzile încep în 29 februarie

Mădălina Gănescu
- 28.02.2016, 21:23 în Evoluţie
0

SHARES

HTC a dezvăluit săptămâna trecută că, dispozitivul de realitate virtuală Vive va costa 799 de dolari în Statele Unite ale Americii, dar compania a ţinut ascuns până acum tariful la care va fi disponibil în restul lumii.

Astăzi, este oficial! Vive va costa 689 de lire sterline în Marea Britanie şi 899 de euro în aproape tot continentul Europa.

În Canada, HTC Vive va costa 1,149 dolari canadieni, iar în Japonia 111,999¥, pe când în Australia 899 de dolari. Preţurile de pe teritoriile precum China, Taiwan şi Noua Zeelandă sunt disponibile pe blogul HTC.

Aşadar, preţul din Marea Britanie este echivalent a aproximativ 956 de dolari, iar în Europa şi Japonia, Vive vine la aproximativ 983 de dolari la schimbul valutar curent.

În China, Vive costă 1,053 de dolari. Precomenzile pentru HTC Vive încep de mâine, 29 februarie 2016, orele 10:00AM, iar dispozitivul va fi livrat în luna aprilie. Nu există îndoială că dispozitivul de realitate virtuală de la HTC este mai scump decât competitorul Oculus Rift, dar, după ce Noobz le-a testat pe amandouă, putem spune că experienţa livrată este diferită, dar fără doar şi poate orice iubitor de realitate virtuală ar trebui să le încerce pe amândouă.

htc

Vive vine, de asemenea, cu 2 controllere wireless şi 2 staţii care să creeze mediul de realitate virtuală. Setul vine cu un Vive Link Box şi căşti Vive. În plus, trebuie să ţii cont că vei avea nevoie de un computer extrem de puternic pentru a putea folosi HTC Vive. Pentru mai multe informaţii, indicaţii şi recomandări, vezi ce am făcut noi cu dispozitivele de realitate virtuală.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!