More

  iPhone 5se: Imaginea care confirmă lipsa suportului 3D Touch

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noobz a prezentat sâmbătă primele imagini cu dispozitivul de 4 inchi pe care Apple urmează să îl lanseze în luna martie a acestui an. Unii îl numesc iPhone SE, alţii iPhone 5se, dar important este că toată lumea vorbeşte despre acelaşi tip de smarpthone.

  Nowhere Else, o publicaţie franceză de tehnologie, a prezentat de curând imagini care par a reprezenta partea din faţă a display-ului smartphone-ului de 4 inchi. Am mai precizat în urmă cu ceva timp că iPhone 5 se nu va avea suport 3D Touch, la fel ca iPhone 6s, iar imaginile pe care le avem astăzi în faţă par să susţină acest lucru.

  3D Touch este o funcţie pe care o regăsim pe flagship-urile smartphone iPhone 6s şi iPhone 6s Plus de la Apple, care oferă avantajul implementării unor senzori tactili sub display.

  Aşa cum puteţi observa în imaginea de mai sus, care prezintă iPhone 5se lângă iPhone 6s, display-ului mai mic îi lipsesc senzorii necesari pentru a susţine 3D Touch.

  În afară de lipsa 3D Touch, imaginea de astăzi se pare că nu ne arată prea multe despre iPhone-ul de 4 inchi pe care Apple îl va lansa, cel mai probabil, în data de 21 martie, potrivit ultimelor informaţii apărute în presă.

  2

  În schiţele pe care Noobz le-a făcut publice ieri, am putut observa o asemănare izbitoare de design cu iPhone 5s, dar cu marginile uşor curbate. În vreme ce unii au anunţat că butonul de pornire va fi mutat pe o parte, la fel ca în cazul iPhone 6s, acest lucru nu se va întâmpla, iar butonul va rămâne în continuare în partea din drepata-sus a dispozitivului.

  Apple este aşteptat să anunţe iPhone SE, la fel ca şi noile modele de Apple Watch şi iPad Pro-ul de 9.7 inchi în cadrul unui eveniment de presă ce va avea loc în 21 martie, deşi până acum se zvonea că acesta va avea loc în data de 15 martie.

  Până una alta, trebuie specificat faptul că toate informaţiile pe care le avem despre dispozitive până la ora actuală nu au fost confirmate de niciun oficial Apple, motiv pentru care, nu ne rămâne decât să aşteptăm şi să actualizăm datele în funcţie de ceea ce se va întâmpla în săptămânile ce urmează. VIA

  iPhone-SE-vs-iPhone-6S-800x565

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.