More

  Samsung Galaxy S7: Un mod distractiv de a promova rezistenţa la apă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În viaţă, nu putem trăi fără 2 lucruri, spune Samsung: apă şi telefonul mobil. Pământul este creat în mare parte din apă. Noi suntem creaţi în mare parte din apă şi avem nevoie de apă pentru a supravieţui.

  Unele persoane aleg să se odihnească după o zi obositoare la birou întinzându-se pe o saltea cu apă, în vreme ce alţii fac un duş fierbinte care să îi scape de bacterii. Uneori, după cum spune Samsung Mobile USA, apa pur şi simplu începe să cadă din cer.

  În plus, există situaţii în care, ajungi în ape în care nu ţi-ai fi dorit, iar pentru astfel de momente trebuie să fii întotdeauna pregătit. Dacă eşti o persoană religioasă, la botez, preotul sau pastorul te introduce în apă, iar când apa îngheaţă, oamenii se joacă pe ea.

  Aşadar, sunt 2 lucruri fără de care oamenii nu ar putea trăi: apa şi telefonul personal. Samsung Galaxy S7 este smartphone-ul high-end care oferă protecţie împotriva apei la o adâncime de 1,5 metri, pentru o durată de timp de până la 30 e minute.

  Dacă vrei să afli mai multe despre rezistenţa la apă a flagship-urilor smartphone Samsung, citeşte Cât de rezistente la apă şi praf sunt de fapt Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge. În plus, nu rata reclama de mai jos, te va amuza destul de mult.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.