More

  Conturile false de Facebook ar putea fi declarate ilegale în curând

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Se duce un adevărat război în mediul online în ceea ce priveşte conturile false de Facebook, de cele mai multe ori pentru că, cei care aleg să se ascundă în spatele unui astfel de cont, o fac pentru a servi reclame sau pentru a manifesta acte abuzive la adresa cuiva, iar poliţia este pe punctul de a le veni de hac.

  Mai exact, Marea Britanie este prima ţară din lume care are de gând să determine utilizatorii de Facebook să nu îşi mai facă conturi false pe reţeaua socială, iar pentru a reuşi asta, are de gând să aplice legea.

  Acest lucru se întâmplă pentru că nu poţi avea încredere în cineva care nu vrea să îşi dezvăluie identitatea şi, mai presus de orice, există riscul să ai de-a face cu un caz de răzbunare porno sau hărţuire, în mod special făcând referire la violenţa împotriva femeilor.

  Crown Prosecution Service (CPS), care se ocupă de cazurile criminale din Regatul Unit, a publicat o nouă serie de legi pentru a încerca să ajute poliţia să aibă la cunoştinţă posibile cazuri în care Web-ul este utilizat într-o manieră în care să dăuneze anumitor utilizator din punct de vedere moral.

  După o serie de schimbări în ceea ce priveşte legea, creându-ţi un cont fals sau un website în numele victimei sau utilizând practici precum urmărirea prin GPS, în curând s-ar putea ca poliţia să îţi bată la uşă pentru că ai desfăşurat un act criminal.

  Există totuşi temeri cu privire la faptul că, forţând pe cineva să îşi utilizeze numele real, practica abuzului are să fie din ce în ce mai des întâlnită, dar este din ce în ce mai clar că nimeni nu are unde să se ascundă pe internet.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.