More

  Steam lansează noi reduceri pentru jocurile la pachet

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Steam a anunţat în luna noiembrie a anului 2015 că va renunţa la mai multe tipuri de reduceri pentru jocurile pe care le comercializează.

  Acum, Steam revine cu o reducere pentru clienţii săi, reducerea aplicându-se la pachetele de jocuri, în funcţie de jocurile pe care utilizatorul le deţine deja.

  Această ofertă vine ca urmare a „librăriilor generoase” pe care utilizatorii Steam le-au completat, cu fiecare campanie de reduceri. Este evident că odată ce deţii peste 300 de jocuri, devine din ce în ce mai dificil să cumperi jocuri la pachet, doar pentru un joc din pachet.

  Este veşnica problemă a surprizelor de la guma de mestecat: „ce facem cu dublurile?”. Din fericire pentru cei care doresc în continuare să colecteze jocuri, Steam a venit cu o soluţie: preţul combinat al pachetului va scădea în funcţie de jocurile pe care deja le deţii. Practic, nu vei mai fi obligat să cumperi un joc pe care îl ai deja.

  Spre exemplu, dacă există o reducere la pachetul complet cu toate jocurile din seria Half-Life, iar utilizatorul deţine deja jocul Half-Life 2, preţul va fi mai mic, iar jocul deţinut va fi şters din pachetul pe care îl va achiziţiona utilizatorul.

  Cu toate acestea, anumite pachete nu au fost supuse niciunei modificări, deci este posibil ca această funcţionalitate să fie disponibilă pentru anumite serii sau posibil să fie lansată gradual. Potrivit unui document intern al Valve, obţinut de publicaţia PCGamesNcompania se adresează dezvoltatorilor:

  În ceea ce priveşte Steam Bundles (jocuri la pachet), dacă un client deţine deja anumite jocuri din pachet, vor plăti şi vor primi numai jocurile pe care nu le au deja în cont. Acest lucru va permite fanilor care deţin ajumite jocuri să completeze seria cu jocurile care lipsesc, obţinând şi un preţ bun pentru pachet„.

  Cu toate că, acest lucru presupune o pierdere pentru publicişti, care ar fi putut obţine mai mulţi bani, este un pas înainte atât pentru clienţi, cât şi pentru industrie. Nu are rost să forţezi un client să cumpere un joc pe care îl deţine deja, doar pentru că are nevoie de alte titluri pentru a completa seria.

  Cu siguranţă că, banii rămaşi îi va folosi pentru a cumpăra alt joc, fie de la acelaşi publisher, fie de la altul. Aici nimeni nu pierde, toată lumea câştigă!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.