More

  Apple lansează contul oficial de Twitter pentru trucuri, sfaturi şi suport tehnic

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple a lansat astăzi un cont oficial de Twitter pentru ajutor, relaţii cu clienţii şi trucuri pentru iOS.

  Deşi Apple mai deţine conturi pentru suport precum Apple Music, aceasta este prima dată când Apple a lansat un cont care acoperă aproape toată gama de produse.

  @AppleSupport este deja verificat, astfel fiind confirmată veridicitatea ca sursă de informare oficială Apple. În secţiunea de descriere de pe Twitter, Apple Support se descrie ca fiind locul care furnizează „trucuri, sfaturi şi informaţii care îţi pot fi de ajutor atunci când ai nevoie cel mai mult, iar dacă ai întrebări, te vom ajuta şi cu asta, de asemenea.”

  Ceva mai devreme, pe pagina @AppleSupport de pe Twitter au fost publicate informaţii despre aplicaţia Note, cum se transformă lista în listă to-do. Încă nu este clar cum va furniza Apple suport pentru clienţi 1:1, dar important este că există deja un spaţiu în care utilizatorii Twitter pot găsi răspunsuri la întrebările pe care le au.

  Cel mai probabil, când vine vorba de întrebări complicate, vei fi direcţionat către canalele AppleCare. Totuşi, întrebările de bază şi soluţiile rapide pot fi rezolvate pur şi simplu printr-un tweet de 140 de caractere.

  Aşadar, ce părere ai despre serviciul de suport pentru clienţi pe care Apple l-a iniţiat pe Twitter? Ai în plan să îl utilizezi?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.