More

  ChatSim, cartela care conectează toate aplicaţiile de chat din lume

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  ChatSim conectează toate aplicaţiile de chat din lume. Astfel, poţi comunica gratuit, fără alte limitări în ceea ce priveşte WhatsApp, Messenger, WeChat, LINE, QQ şi toate celelalte aplicaţii de mesaje instant care te ajută să oferi cuvintelor un nou înţeles.

  ChatSim îţi permite să rămâi în permanenţă conectat cu prietenii, familia şi colegii atunci când eşti plecat peste hotare. Mai mult decât atât, te ajută să te menţii la curent cu ce se întâmplă în timp real în lume.

  Problemele legate de serviciul de roaming şi taxele suplimentare pe care acesta le-ar putea aduce cu el când eşti plecat din ţară sunt de domeniul trecutului. ChatSim nu este ca celelalte cartele SIM. Este, potrivit producătorilor, prima cartelă SIM care îţi permite să fii în permanenţă conectat cu peste 3 miliarde de oameni din întreaga lume, plătind doar 10 euro pe an.

  Cu ChatSim poţi trimite mesaje şi emoticonuri nelimitate, ca de altfel şi conţinut multimedia precum poze, video, mesaje vocale, locaţii şi contacte. Trebuie pur şi simplu să reîncarci cartela cu 10 euro şi să te bucuri de ChatSim cât timp te afli în străinătate.

  Uneori, nu este suficient să trimiţi un mesaj. Iar dacă nu este suficient, atunci poate este nevoie să îţi faci auzită vocea. Selectează aplicaţia Chat preferată, precum WhatsApp sau Messenger, apoi alege care este persoana pe care doreşti să o contactezi şi apasă pe butonul de apel. Imediat veţi fi conectaţi şi vă veţi bucura de o calitate imbatabilă. Cu o încărcare extra de 25 de euro, poţi avea în plus 500 de minute pe care le poţi vorbi cu prietenii din întreaga lume atunci când eşti plecat în călătorii de afaceri sau în vacanţe.

  Lista aplicaţiilor compatibilie ChatSim: WhatsApp, Messenger, QQ International, WeChat, LINE, Telegram, BBM, Hike şi Kakao.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.