Descoperă ce dezvăluie numele tău complet despre tine | NOOBZ.RO

Descoperă ce dezvăluie numele tău complet despre tine

NoobZ
- 15.03.2016, 19:00 în Cultura
9

SHARES

Numerologia este o ramură de studiu şi cunoaştere a numerelor şi a modului în care acestea ne influenţează viaţa. Se spune că, atunci când ajungi să îţi înţelegi numele, reuşeşti să te cunoşti mai bine ca individ.

Dacă iei vocalele din nume şi le aduni vei obţine numărul destinului. „A” este 1, „E” este 2 şi aşa mai departe. Poţi alege să incluzi şi „Y”, dacă acesta apare în numele tău. Dacă întregul nume adunat formează numărul 99, va trebuie să îl reduci la un singur număr. Astfel, 99 = 9 + 9 = 18, iar apoi 18 = 1 + 8 = 9.

După ce afli care este cifra numelui tău, află ce dezvăluie aceasta despre tine.

Cifra 1

Simbolizează faptul că ai un spirit de lider, eşti extrem de puternic, dar ai tendinţa ca la un moment dat să pierzi controlul, pentru că nu accepţi să asculţi părerile celor din jur. Abilităţile şi încrederea pe care le ai trebuie să facă pereche cu umilinţa şi perspectiva. Eşti o fire creativă, motiv pentru care este destul de greu să poţi sta locului.

Cifra 2

Ai abilităţi deosebite în ceea ce priveşte interacţiunea cu cei din jur. Poţi media cu uşurinţă un conflict şi ştii când este momentul să ajungi la un compromis. Lauda şi recunoaşterea nu sunt factorii care te motivează. Uneori eşti puţin prea empatic, motiv pentru care ajungi să fii rănit destul de uşor din când în când. Alteori, ai tendinţa să fii prea apatic şi indiferent.

Cifra 3

Deşi uneori laşi impresia că eşti o persoană care tratează lucrurile în mod superficial şi că eşti împrăştiat, ştii foarte bine care trebuie să fie ordinea lucrurilor în viaţa ta. Eşti într-o continuă căutare şi dacă ai ceva de spus, niciodată nu te laşi bătut şi spui lucrurilor pe nume. Optimismul tău debordant ar putea să îi inspire pe cei din jur mai mult decât ai crede.

Cifra 4

Eşti înconjurat de energii pozitive incredibil de puternice. Trebuie să rămâi întotdeauna organizat pentru a reuşi să ţii energiile negative la distanţă şi pentru a putea supravieţui. În vreme ce organizarea este cheia succesului, nu poţi rezita tentaţiei de a deveni fidelă unor anumite obiceiuri.

Cifra 5

Această cifră reprezintă libertatea. Eşti o fire schimbătoare, dar capabilă să se adapteze rapid la orice tip de mediu. Este destul de greu să stai în loc şi niciodată nu va exista o persoană care să te determine să dai înapoi de la ceva ce îţi doreşti. Dacă vei continua să rămâi aceeaşi şi să nu schimbi ceva la atitudinea pe care o ai faţă de anumite situaţii, s-ar putea să ai de pierdut din cauza greşelilor minore pe care le tot repeţi.

Cifra 6

Lupţi cu toate puterile să rămâi impunător şi cauţi perfecţiunea la tot pasul. Ai capacitatea de a iubi şi de a aprecia frumosul, iar cei din jur vin la tine pentru asta. Uneori, modul în care te exprimi ar putea părea negativ şi critic, dar nu faci decât să te implici mai mult decât este necesar în anumite situaţii.

Cifra 7

Prin analiză, introspecţie şi înţelepciune, vei reuşi să obţii tot ce ţi-ai propus. Treci cu uşurinţă peste orice probleme de ordin tehnic, iar niciun obstacol nu reuşeşte să te pună în situaţii dificile. Ai tendinţa să fii puţin prea egoist şi egocentric.

Cifra 8

Eşti o persoană care ştie să facă afaceri, iar cifra 8 ţi se potriveşte ca o mănuşă. În plus, eşti o fire foarte organizată şi ştii să administrezi lucrurile ca şi când ai şti fiecare detaliu. Totuşi, rămâi realistic şi practic, dar uneori poţi fi mult prea ambiţios, lucru care nu este neapărat bun.

Cifra 9

Eşti ca un frate mai mare pentru toţi cei din jurul tău. Creativitatea şi imaginaţia sunt reprezentative cifrei 9. Dacă îi poţi inspira pe cei din jur, poţi ajunge să îţi extinzi aria ţelurilor pe care le ai. Abilităţile tale trebuie să ajungă propria ta inspiraţie, altminteri vei ajunge să influenţezi negativ persoanele din jurul tău.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!