More

  Google dezvoltă o tastatură special pentru iOS

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Relaţia pe care o are Google cu Apple a fost întotdeauna presărată cu „dragoste şi ură”. Google nu doar că a fost invocat de Steve Jobs în timpul anunţării iPhone-ului original, ci acesta a invitat pe scenă chiar CEO-ul companiei de la acea vreme, Eric Schmidt.

  Tema de la acel moment a fost parteneriatul pe care Google l-a încheiat cu Apple pentru a creea aplicaţiile Maps şi Safari pentru iPhone. În anii ce au urmat, Steve Jobs a ameninţat că va veni ca un „război nuclear” asupra Google, bazându-se pe succesul pe care începuse să îl aibă iOS în faţa Android.

  În prezent, Google a dezvoltat aplicaţii pentru produsele iOS de la Apple, iar destul de repede iPhone şi iPad au primit un redesign pentru Google Plus, de exemplu. Acum, se pare că, Google va adăuga variante ale tastaturii Android, potrivit unor informaţii oferite în exclusivitate de The Verge.

  „Google a dezvoltat o tastatură pentru iOS, care ar pune motorul de căutare al companiei în cea mai utilizată parte a interfaţei, a aflat The Verge. Tastatura, care încorporează o varietate de opţiuni de căutări, a fost dezvoltată luni la rând, potrivit surselor apropiate problemei. Este neclar dacă şi când plănuieşte Google să o lanseze. Compania a refuzat să comenteze acest subiect.”

  S-ar părea că, tastatura Google pentru iOS va include suport pentru gesturi (asemănător cu ceea ce Swype a introdus cu ani în urmă) şi va include, de asemenea, „butoane diferite pentru căutări ale imaginilor şi GIF-urilor, ambele furnizate prin motorul de căutare a imaginilor de pe Google.” Tot potrivit The Verge, tastatura a fost „testată de angajaţi luni la rând şi este creată să sporească numărul de căutări Google de pe iOS.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.