More

  LG G5 CAM Plus are un preţ mai mic decât ne aşteptam

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Când şi-a făcut apariţia pentru prima dată LG G5 la Mobile World Congress 2016, una dintre cele mai importante funcţii pe care le aducea acesta era un număr de accesorii modulare numite „Friends”, care puteau fi implementate pe dispozitivul mobil în funcţie de necesităţile utilizatorilor.

  Această flexibilitate a oferit dispozitivului LG G5 un avantaj în faţa Samsung Galaxy S7, potrivit companiei. Cel mai dorit prieten este CAM Plus, un accesoriu care îţi permite să îi oferi smartphone-ului tău funcţii pe care le regăseşti pe o cameră foto. În momentul lansării, nu am primit informaţii cu privire la preţul CAM Plus, dar acum lucrurile se schimbă.

  O serie de retaileri de peste ocean au listat deja dispozitivul modular la preţul de 69 de dolari, contrar aşteptărilor pe care le-au avut mulţi utilizatori, potrivit cărora, accesoriile pentru LG G5 aveau să coste 90 de dolari bucata.

  Prietenul CAM Plus nu doar că îţi transformă smartphone-ul într-o cameră foto tradiţională, ci adaugă şi indicator LED, capacităţi autofocus şi o baterie suplimentară de 1200 mAh. Modulul de cameră se simte confortabil în mână şi include putere fizică, buton de captare a imaginii, de înregistrare şi botoane de zoom.

  Ce părere ai despre CAM Plus, unul dintre prietenii LG G5? Crezi că merită investiţia? Lasă opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.