More

  Google Drive pentru Android primeşte un bonus

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aplicaţia Google Drive este foarte populară în rândul utilizatorilor deoarece este cea mai rapidă metodă prin care aceştia pot transfera fişiere între dispozitivele mobile şi calculator, dar şi cu alţi utilizatori.

  În ciuda faptului că, aplicaţia este extrem populară şi foarte folositoare, versiunea pentru Android este mai mult o unealtă de organizare a fişierelor. Dacă utilizatorii doresc să editeze un fişier, trebuie să apeleze la o altă aplicaţie.

  Pentru a înlesni modul de utilizare al aplicaţiei, Google a adăugat o scurtătură care te ajută să previzualizezi fişierele. Tot ce trebuie să faci este să deschizi un document în Google Drive, să apeşi butonul albastru, aflat în colţul din dreapta-jos, după care poţi intra direct în aplicaţia din smartphone-ul tau, pe care trebuie să o foloseşti pentru a edita fişierul.

  drive2

  În postare de pe blogul Google, în care este prezentată această nouă funcţionalitate, sunt enumerate Google Photos, Google Docs, dar şi multe alte editoare.

  Sunt acceptate şi alte editoare, în funţie de extensia fişierului pe care doreşti să îl modifici. De exemplu, dacă doreşti să modifici o poză, poţi alege între aplicaţia Google Photos, editorul nativ al smartphone-ului sau oricare altă aplicaţie pe care o ai instalată pe dispozitiv.

  Această opţiune, cu toate că pare minoră, are un impact major asupra productivităţii. Pentru a fi editat, fişierul nu mai trebuie descărcat de către utilizator, accesat din directorul de descărcări şi lansat cu un editor, ci editat direct din ecranul aplicaţiei Google Drive.

  O nouă opţiune este şi cea de modificare a ordinii de sortare a documentelor. Tot ce trebuie să faci este să apeşi pe săgeata aflată în colţul din dreapta-sus a ecranului, iar fişierele vor fi rearanjate în ordine inversă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.