More

  Ai închis din greşeală un tab din browser? 2 moduri prin care îl poţi redeschide

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu este nimic mai frustrant decât să lucrezi din greu la laptop, să ai zeci de tab-uri deschise, iar la un moment dat să îl închizi din greşeală pe cel mai important.

  Există 2 modalităţi prin care utilizatorii au posibilitatea să redeschidă ferestrele închise voit sau nevoit. Unii dintre voi ştiu deja care sunt acestea, dar pentru cei care nu au întâmpinat până acum astfel de situaţii, iată care este soluţia rapidă şi sigură prin care redeschizi un tab în browser.

  1 – Apasă Ctrl + Shift + T şi redeschide toate tab-urile care s-au închis accidental. Tot cu această combinaţie de taste poţi redeschide ultimul tab închis.

  2 – Du cursorul mouse-ului pe tab-ul rămas deschis, dă click dreapta şi selectează: „Redeschide fila închisă”.

  Există nenumărate alte combinaţii de taste care te ajută să fii productiv la locul de muncă, iar dacă vrei să îţi notezi câteva dintre ele, iată 22 de trucuri care te transformă într-un ninja al tastaturii, 22 de scurtături de taste care te ajută să atingi nirvana digitală, 20 cele mai cunoscute scurtături de taste pentru Windows 10 sau 44 de scurtături de taste pentru orice browser. 

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.