More

  Facebook Messenger îţi permite să faci check-in pentru zborurile KLM

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  După de publicaţia „The Information” a descoperit mai multe elemente care indică transformarea aplicaţiei Facebook Messenger într-o platformă complexă, încă un indiciu sprijină acestă informaţie.

  Compania KLM anunţă lansarea opţiunii efectuării check-in-ului pentru zbor direct cu aplicaţia Messenger. De acum, pasagerii zborurilor KLM vor accesa mult mai uşor informaţii şi funcţionlităţi, fără a mai fi nevoiţi să părăsească aplicaţia de chat.

  Începând chiar de astăzi, pasagerii pot obţine biletele de îmbarcare, să primească memento-uri pentru check-in, informaţii despre zboruri, cât şi ajutor pentru clienţi direct de pe aplicaţia Messenger. Actualizarea va fi emisă gradual, deci nu va fi disponibilă de la început pentru toată lumea.

  Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul KLM.com, prin intermediul browserului pe care l-ai folosit pentru a te loga la aplicaţia Messenger în ultimele 90 de zile. Evident, browserul trebuie setat să accepte cookies din parte site-ului.

  În vreme ce această integrare numai a KLM nu este foarte atractivă, este un semn că mai multe companii ar putea accede la acets model ambiţios al Facebook, de a face din Messenger punctul central care să unească lumea fizică şi digitală.

  Nu trebuie să uităm că vorbim despre o companie aeriană care are cam aceeaşi anvergură cu cea a Facebook, deci este un început promiţător.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.