Vivo a lansat smartphone-urile X6S și X6S Plus: Preţ, disponibilitate, specificaţii

Octavian Muche
- 31.03.2016, 15:57 în
0

SHARES

Compania chineză producătoare de dispozitive mobile Vivo a adăugat azi două noi produse pe piața de smartphone-uri. Vivo X6S şi X6S Plus sunt descendenţii Vivo X6 și Vivo X6 Plus, iar din punct de vedere a designului sunt identice acestora.

În ceea ce priveşte designul, capacul din metal arată elegant în culorile: argintiu, auriu şi roz, fiind refolosit același concept de design, lucru ce a reprezentat o economie substanțială şi un motiv pentru ca resursele financiare să fie folosite cu alt scop.

Ambele dispozitive mobile vin cu o placă audio mai bună decât cea a predecesorilor. Vivo X6S este mai mic, dar vine echipat cu un procesor AKM4375 de 32-bit DAC, pe când Vivo X6S Plus este mai mare și are un procesor ES9028 DAC, plus un procesor audio YAMAHA YSS-205X la dispoziție (la fel cu cel folosit pentru Vivo X5Max ).

În urmă cu o lună de zile, Vivo a lansat Vivo XPLAY 5, un smartphone cu display edge, asemănător celor de pe Samsung S6 Edge și S7 Edge, care oferă 6 GB de RAM şi procesorul Snapdragon 820 de la Qualcomm.

Procesorul MediaTek MT6752 pe care l-am văzut pe modele din 2015 a fost schimbat cu Qualcomm Snapdragon 652. Display-urile smartphone-urilor lansate astăzi de compania chineză Vivo au diagonala de 5.2 inchi, respectiv 5.7 inchi, amândouă fiind Super AMOLED Full HD. În ceea ce priveşte memoria, aceasta este de 4GB de RAM 32/64 GB memorie internă.

Ultimul upgrade pare a fi noua camera de la Vivo X6S Plus. Camera de 13MP a fost înlocuită de una de 16 MP, având, de asemenea, o funcţie autofocus mai rapidă.

Din păcate, nici un preț nu a fost încă anunțat, dar ne asteptăm să fie asemănătoare cu cele ale predecesorilor.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!