More

  Apple Watch 2 va fi mai subţire cu până la 40% faţă de modelul anterior

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple Watch 2 ar putea fi lansat mai devreme decât ne-am fi aşteptat.

  Iniţial, lansarea a fost stabilită pentru luna septembrie, odată cu dispozitivele iPhone 7 şi iPhone 7 Plus. Cu toate acestea, analiştii spun că am putea vedea noua versiune a smartwatch-ului Apple mult mai curând, poate chiar la Conferinţa World Wide Developer 2016 (WWDC 2016).

  Înformaţia a apărut într-o lucrare de cercetare, redactată după vizitarea unei fabrici din China, în care Brian White de la compania Drexel Hamilton scrie că viitorul dispozitiv Apple Watch ar putea fi mai subţire.

  Fragmentul sună aşa: „În cele din urmă, am plecat cu sentimentul că reînnoirea Apple Watch nu se va produce în luna septembrie, odată cu iPhone 7. Este foarte probabil să se producă mult mai devreme, chiar în următoarele 2 sau 3 luni, ceea ce ne duce cu gândul la o posibilă lansare în cadrul WWDC 2016 din luna iunie. Credem că Apple Watch 2 ar putea fi cu 20%-40% mai subţire comparativ cu actualul model Apple Watch„.

  Mulţi se aşteptau ca Apple Watch 2 să fie lansat odată cu iPad Pro de 9,7 inch şi iPhone SE, dar Apple a preferat lansarea unei noi game de accesorii şi reducerea preţului pentru actualul model.

  Mulţi atribuie scăderea preţului ca fiind o mutare strategică care pregăteşte lansarea viitorului model, ceea ce poate fi o posibilitate. Nu ar fi neobişnuit pentru Apple să lanseze produse la WWDC.

  Apple Watch împlineşte 1 an şi are nevoie de un upgrade. WWDC ar fi ocazia perfectă pentru a prezenta noul produs, mai ales în ideea în care Apple nu va mai avea niciun alt eveniment până la cel din luna septembrie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.