More

  William şi Kate merg pe urmele Prinţesei Diana şi vizitează Taj Mahal

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Diana a fost fotografiată stând pe o bancă în faţa Taj Mahal, după ce a vizitat împrejurimile singură, în perioada în care au apărut primele semne că mariajul său cu Prinţul Charles începea să se destrame.

  Prinţul William şi Kate vor merge pe urmele Prinţesei Diana astăzi pentru a vizita Taj Mahal. Cuplul regal va vedea şi, probabil se va aşeza, pe banca faimoasă pe care a fost fotografiată Diana în urmă cu 24 de ani.

  Prinţesa a vizitat împrejurimile singură, în vreme ce Charles era la într-o întâlnire de afacere, iar tot în acea perioadă au început să apară primele semne că mariajul începea să se destrame.

  Stând pe bancă în februarie 1992, Diana le-a spus reporterilor că simte că monumentul este „foarte vindecător” şi când a fost întrebată la ce se referă mai exact, aceasta a răspuns pur şi simplu: „Încearcă să descoperi asta singur.”

  diana

  Câteva luni mai târziu, în decembrie, Diana şi Charles au anunţat despărţirea. Banca a devenit acum un obiectiv turistic vizitat zilnic de aproximativ 12,000 de persoane.

  William şi Kate prezintă povestea opusă a mariajului dintre Diana şi Charles, iar un purtător de cuvânt al Casei Regale a declarat că: Prinţul se simte „incredibil de norocos” să viziteze un loc în care amintirea mamei sale este păstrată vie.

  diana 1

  Taj Mahal va fi ultima oprire a cuplului regal din turul de o săptămână în India şi Bhutan, iar potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt, va fi „o locaţie potrivită pentru Duce şi Ducesă să mulţumească pentru generozitatea şi căldura de care s-au bucurat de-a lungul turului.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.