More

  Samsung Galaxy Note 6 a fost confirmat pentru Europa

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi informaţii vin să confirme existenţa unui model Galaxy Note 6 destinat pieţei din Europa.

  Am scris despre specificaţiile şi posibile noi funcţionalităţi pe care viitorul flagship phablet Samsung Galaxy Note 6 le va avea, iar atenţia ne-a fost captată de funcţia scanării irisului.

  Acum, dincolo de specificaţii, avem o informaţie care este mult mai importantă pentru utilizatori decât orice funcţionalitate: disponibilitatea în Europa. Anul trecut, piaţa din Europa a fost ocolită de Galaxy Note 5, iar acest lucru a stârnit foarte multe nemulţumiri în rândul utilizatorilor. S-a mers atât de departe încât s-a speculat că europenii „nu sunt suficient de deştepţi pentru funcţionalităţi şi implicit nu au nevoie de ele„.

  Oricare ar fi adevărul şi motivul real pentru care Galaxy Note 5 nu a fost disponibil pentru Europa, nu mai este valabil şi pentru viitorul model Galaxy Note 6. Probabil europenii s-au deşteptat între timp, ori coreenii au pierdut ceva bănuţi sau au dorit să clădească tensiune pe o piaţă destul de mare pentru a garanta succesul viitorului phablet.

  Informaţia vine pe canalul clasic, dintr-o serie de documente în care găsim seriile modelelor, între care se regăseşte şi modelul destinat pieţei din Europa.

  Informaţia dezvăluie şi numele de cod al Galaxy Note 6, care ar fi Grace. Modelul actual Galaxy Note 5 a avut numele de cod Noble. Potrivit listei care a ajuns în presă, dispozitivul Galaxy Note 6 va avea o variantă şi pentru toţi operatorii din SUA. În acest fel, Samsung va putea transmite mult mai uşor actualizările software.

  Samsung Galaxy Note 6 ar putea fi lansat în luna iulie, ceea ce este foarte probabil, dacă luăm în calcul numărul tot mai mare de informaţii despre dispozitiv, care apar tot mai des în presă.

  Samsung Galaxy Note 6 va avea un procesor Snapdragon 823, 6GB de memorie RAM, un display Slim RBG AMOLED de 5,8 inchi, sistem de operare Android N, scanarea irisului şi rezistenţă la praf şi apă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.