More

  TOPUL carcaselor Steampunk pentru smartphone

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pentru cei fascinaţi de genul steampunk, am pregătit un top al celor mai interesante carcase pentru smartphone, care integrează elemente ale acestui gen.

  Pentru cei care nu ştiu, Steampunk este un subgen al științifico-fantasticului și ficțiunii speculative, iar în ultima perioadă creşte în popularitate, regăsindu-se în design-ul tot mai multor obiecte folosite în viaţa de zi cu zi.

  Toate lucrările care definesc acest subgen, descriu o lume imaginară în care tehnologia are la bază mecanismele cu abur. Toate aceste dispozitive au un design, în mare parte nefinisat, care expune mecanismul brut, la vedere.

  Toate aceste mecanisme expun modul de funcţionare, iar tocmai radiografia mecanismelor dă farmec designului. Faptul că utilizatorul poate vedea sistemul complex de rotiţe, care se pun în mişcare, a favorizat subgenul steampunk să evolueze ca manifestare a artei, iar produsele de consum, concretizate prin designul produselor existente, a câştigat tot mai mult teren.

  STEAMPUNK GEARS IPHONE PLUS 6 TOUGH CASE

  steampunk1

  Cascasa pentru dispozitivele iPhone 6Plus poate fi achiziţionată la un preţ de 30 de euro.

  INSINDE THE MACHINE IPHONE PLUS 6 TOUGH CASE

  steampunk2

  Cascasa pentru dispozitivele iPhone 6 Plus poate fi achiziţionată la un preţ de 30 de euro. Carcasa este rezistentă la şocuri, iar în interior are o suprafaţă de cauciuc care atenuează impactul.

  STEAMPUNK PANEL, GEARS AND PIPES – BRASS

  steampunk3

  Cascasa pentru dispozitivele iPhone 6 Plus poate fi achiziţionată la un preţ de 30 de euro. Carcasa este rezistentă la şocuri, iar în interior are o suprafaţă de cauciuc care atenuează impactul.

  AWESOME STEAMPUNK DESIGN WITH CLOCKS AND GEARS

  steampunk4

  Cascasa are un preţ de 30 de euro şi este rezistentă la şocuri.

  TIME IPHONE PLUS 6 TOUGH CASE

  steampunk5

  Cascasa are un preţ de 30 de euro şi este rezistentă la şocuri şi zgârieturi.

  STEAMPUNK, AWESOME STEAMPUNK DESIGN

  steampunk6

  Cascasa pentru dispozitivele iPhone 6 Plus poate fi achiziţionată la un preţ de 30 de euro. Carcasa este rezistentă la şocuri şi zgârieturi, iar în interior are o suprafaţă de cauciuc care atenuează impactul.

  Mai multe carcase pot fi găsite pe magazinul online Cafepress

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.