More

  Gadgetul care te scapă de durerile menstruale într-o secundă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Livia este dispozitivul special conceput să te scape de crampele menstruale. Tot ce trebuie să faci este să îl porneşti, să inspiri adânc şi să expiri, iar în cel mai scurt timp scapi de cele mai crunte dureri pe care fiecare femeie este nevoită să le suporte lunar.

  Livia este un gadget creat special pentru femei şi are rolul, potrivit producătorilor, să blocheze undele de durere şi să nu le permită se să instaleze în corpul tău. Mai mult decât atât, acesta pare a fi sigur şi destul de uimitor.

  De multe ori, se întâmplă să avem parte de dureri menstruale atât de mari încât am putea spune fără doar şi poate că pântecul se răzbună pe noi. Pentru persoanele care nu mai fac faţă durerilor menstruale lunare s-a inventat Livia, un dispozitiv discret care practic blochează durerea să nu ajungă la creier.

  S-a demonstrat că gadgetul care te scapă de durerile menstruale este extrem de eficient şi schimbă viaţa multor tinere care trec prin cele mai dificile momente când sunt la menstruaţie. Livia trebuie prins de margina pantalonilor sau fustei, se porneşte, iar tot ce trebuie să facă „pacienta” este să se relaxeze.

  „Peste 50% dintre femei suferă de crampe menstruale, pentru care trebuie să consume multe medicamente care să stopeze durerea. Livia utilizează o metodă care te scapă de durere, care nu include consumul de medicamente. Ideea este să „fie închise porţile durerii”. Dispozitivul stimulează nervii, făcând imposibilă trecerea durerii. Metoda Livia s-a dovedit eficientă într-o serie de studii clinice şi o recomand cu tărie pentru a scăpa de durerile din timpul menstruaţie în orice moment”, a declarat profesorul Bari Kaplan de la Spitalul pentru Femei – Beilinson.

  Pentru moment, Livia este în stadiu de dezvoltare, dar dacă vrei să fii la curent cu momentul în care gadgetul va fi disponibil pe piaţă, înscrie-te pe mylivia.com.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.