MacBook-ul rose gold de 12 inchi de la Apple este oficial

Mădălina Gănescu
- 19.04.2016, 22:24 în Laptopuri
0

SHARES

Apple a făcut update marţi la MacBook-urile de 12 inchi cu noi procesorare şi a îmbunătăţit puţin şi linia MacBook Air. Dar, totul păleşte în faţa culorii rose gold pe care gigantul din Cupertino a ales-o pentru MacBook-ul de 12 inchi.

Într-adevăr, MacBook-ul roz există, doamnelor şi domnilor! Sincer, era doar o chestiune de timp până când Apple avea să facă această schimbate, întrucât deja a lansat versiunea rose gold pentru iPhone, iPad, inclusiv iPad Pro, iar aceasta a avut un real succes în rândul utilizatorilor.

MacBook-ul de 12 inchi este disponibil, de asemenea, în alte 3 versiuni de culori: gold, silver şi space gray.

3

La interior, MacBook a primit, aşa acum era de aşteptat, un update cu noul procesor dual-core Core M de la Intel care lucrează cu până la 1.3GHz, 1,866MGz memorie, spaţiu de stocare mai mare şi procesorul Graphics 515 HD de la Intel.

Apple pretinde, de asemenea, că laptopul vine cu o baterie mai mare, dar partea neplăcută este că dispozitivul are în continuare cu un singur port USB-C, iar dimensiunea şi greutatea rămâne aceeaşi. Apple a creat versiunea MacBook Air de 8 GB de RAM standard, despre care puteţi afla mai multe de aici.

1

Vom reveni cu mai multe detalii despre noile MacBook-uri de la Apple în curând, aşa că rămâneţi cu ochii pe Noobz.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!