More

  Instagram primeşte un design nou pe Android: Compania nu anunţă oficial schimbarea

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Instagram nu a declarat nimic cu privire la un nou design al aplicaţiei pentru Android, dar se pare că tot mai mulţi utilizatori sunt surprinşi de această schimbare.

  Nu avem prea multe informaţii la dispoziţie, pentru că Instagram, cel puţin pentru moment, nu a anunţat nicio schimbare, lăsând ca totul să se întâmple de la sine. Se pare că, această schimbare nu are nicio legătură cu niciun update al aplicaţiei în sine.

  Îmbunătăţirile apar treptat şi se pare că vin direct din servere. Vă întrebaţi care este faţa nouă a Instagram? Mulţi sunt de părere că aplicaţia foto avea nevoie de un aer nou, mai ales pentru că, de multe ori lasă impresia că a rămas tot în stilul anilor 2010.

  Acum, vedem o interfaţă a utilizatorului în care predomină alb şi negru, oferind astfel un aspect mult mai curat şi mai plăcut vederii. De asemenea, utilizatorii au parte de iconiţe noi pentru controlul fotografiilor, aşa cum putem observa din imaginile de mai jos.

  instagram article

  Ei bine, ce părere aveţi despre noul design Instagram? Este mai util şi mai atractiv decât cel vechi? Cele 3 imagini de mai sus vin de pe 3 dispozitive Android diferite, dar acest lucru parcă nici nu se observă. Ce alte schimbări aţi mai sesizat la Instagram în ultima perioadă? Scrieţi-ne în secţiunea de comentarii de mai jos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.