More

  Samsung Galaxy S6 Edge Plus primeşte Android 6.0 Marshmallow şi în România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Avem o veste bună pentru utilizatorii Samsung Galaxy S6 Edge şi Samsung Galaxy S6 Edge Plus: actualizarea Android 6.0 Marshmallow a ajuns şi în România.

  Utilizatorii care au achiziţionat în toamna anului trecut un dispozitiv Samsung Galaxy S6 Edge Plus au aşteptat cu sufletul la gură actualizarea la Android Marshmallow şidin nefericire, această aşteptare nu a fost una foarte scurtă.

  Lansarea actualizării pentru dispozitivele existente a fost un proces greoi şi anevoios. Dincolo de frustrarea, pe care chiar şi eu am simţit-o, de a vedea dispozitive mult mai slabe, ale unor competitori Samsung, care primeau deja cea mai nouă versiune Android, mai adăugăm şi „privarea” de la funcţionalităţile sistemului de operare Marshmallow.

  Bucuria face ca în data de 27 aprilie 2016 (atunci am descoperit eu disponibilitatea actualizării), Samsung să se fi „înduplecat” şi să fi „permis” unor nevrednici care oricum cumpăraseră flagship-ul şi, probabil, nu mai prezintă interes, să beneficieze de cea mai nouă actualizare.

  Avem toate motivele să fim supăraţi şi cât se poate de neînţelegători, mai ales dacă este să ţinem seamă de zicala: „clientul nostru este stăpânul nostru”. Poate Samsung ar trebui să lucreze mai mult la promptitudine în ceea ce priveşte serviciile, acesta fiind doar unul dintre lucrurile care nu merg tocmai bine.

  actualizare

  Revenind, la actualizarea Android 6.0 Marshmallow, aceasta este destul de mare, iar descărcarea ei ar presupune o presiune foarte mare, dacă o faci de pe datele mobile. Cel mai bine este ca actualizarea să fie realizată prin intermediul reţelei wireless.

  detalii+actualizare

  În afară de interfaţa îmbunătăţită vizual, această actualizare vine cu o serie de funcţionalităţi care pe mine, cel puţin, mă ajută să fiu mult mai productiv, comparativ cu versiunea anterioară. Sunt lucrurile mici, care contează enorm!

  Un exemplu banal, dar cât se poate de relevant, este alarma de la telefon. Exact acea alarmă care te trezeşte dimineaţă. La versiunea Android Lollipop, sistemul de setare al orei era unul cât se poate de greoi. Nu aveam posibilitatea să setez ora exactă, iar dacă vroiam să ajung de la 00 la 40, trebuia sa ţin apăsat mai mult, de cele mai multe ori sărind peste ora respectivă. Era extrem de frustrant să foloseşti acea funcţionalitate. Android 6.0 Marshmallow a remediat această problemă!

  Nu ştim cu siguranţă dacă actualizarea sistemului de operare ţine de operatorul de reţea, dar nu este nicio problemă, mai ales pentru că nici cei de la Samsung România nu au putut să ne ofere această informaţie. Dacă sunteţi abonaţi la alt operator de telefonie mobile în afară de Vodafone şi nu aţi primit actualizarea, ne puteţi lăsa un comentariu în secţiunea de mai jos. Poate în acest fel ne dăm seama cum funcţionează acest sistem.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.