More

  Samsung Gear 360 se lansează oficial în data de 29 aprilie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Când Samsung Gear 360 a fost prezentat pentru prima dată la MWC, în data de 21 februarie 2016, micuţa „bilă cu ochi” a întors cu siguranţă câteva capete. Totuşi, între timp, nu am mai aflat prea multe lucruri de la gigantul de tehnologie sud-coreean cu privire la camera de 360 de grade.

  La prezentarea oficială, Samsung nu a anunţat nicio dată de lansare sau un preţ oficial la care aceasta va fi disponibilă. Aceasta este, totuşi, o informaţie destul de importantă, pentru că accesibilitatea ar putea fi de fapt factorul definitoriu care va asigura succesul acestui dispozitiv.

  Cele mai accesibile camere care filmează la 360 de grade, aflate la această oră pe piaţă, au calitate profesională şi nu oricine îşi permite să le achiziţioneze. Cu Gear 360, Samsung face un pas în aducerea video-urilor la 360 de grade către mase.

  Consumatorul de rând este important când vine vorba de lansarea şi vânzarea unui astfel de dispozitiv care filmează la 360 de grade. În plus, pentru a dezvolta o astfel de tehnologie, trebuie să o aduci în mâinile a cât mai multor creatori posibili.

  Aşa cum bine am observat până acum, 2016 se anunţă un an al reclamelor filmate la 360 de grade, interconectate cu VR-ul, iar cel mai bun moment în care poţi vinde reclame este acesta.

  Gear 360 are un design simplu şi portabil, care se poate „odihni” cu uşurinţă pe un trepied. Samsung Gear 360 a fost prezentată de către Vice-preşedintele de Cercetare Samsung, Pranav Mistri, care a vorbit despre necesitatea tot mai sporită a elementelor vizuale pentru a spori interactivitatea. Ne putem reaminti întreaga poveste de la prezentarea oficială, pe care am transmis-o LIVE chiar aici.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.