More

  HTC anunţă că lucrează la încă 2 noi dispozitive Nexus pentru Google

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În vreme ce utilizatorii Android sunt prinşi de febra Nexus 6P de la Huawei, se pare că primim deja unele detalii despre următoarele dispozitive Nexus de la Google.

  Evan Blass aka @evleaks a transmis recent un tweet pe contul său de Twitter prin care pretinde că HTC lucrează în prezent la 2 noi dispozitive pentru Google. Mai mult decât atât, se face referire la cele două smartphone-uri ca la M1 şi S1, iar ambele se pare că vor rula sistemul de operare Android N.

  La scurt timp după distribuirea informaţiei pe platforma socială de către Blass, jurnaliştii de la Android Police au publicat o informaţie care vine în completarea datelor oferite de jurnalistul de la VentureBeat. Aparent, aceste două noi dispozitive Nexus nu doar că sunt numite intern M1 şi S1, ci li se mai spune şi Marlin şi Sailfish.

  Google a creat o istorie prin modul în care face referire la dispozitivele Nexus, aşa că Marlin şi Sailfish se potrivesc perfect cu seria de nume antice stabilite de gigantul de căutări online.

  Aşa cum bine ne aducem aminte, Nexus 6P a fost cunoscut sub nume de cod Angler, în vreme ce lui Nexus 5X i se spune Bullhead, Nexus 6 avea nume de cod Shamu, iar Nexus 5 Hammerhead.

  De regulă, Google nu lansează următoarele dispozitive Nexus până în toamnă, aşa că vom mai avea de aşteptat o vreme până când vom afla dacă aceste zvonuri sunt corecte sau nu. Pentru că vorbim doar despre informaţii neconfirmate oficial, recomandăm utilizatorilor să trateze datele cu scepticism, mai ales pentru că în lunile ce urmează pot avea loc o mulţime de schimbări.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.