More

  8 ingrediente dezgustătoare din ţigară care te vor determina să te laşi chiar acum de fumat

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu este nimic surprinzător că fumatul este un obicei graznic, de care toţi consumatorii ar trebui să se lase, sau că este un obicei vicios care provoacă dependenţă. Deşi pare aproape imposibil să te laşi de fumat, există o mulţime de modalităţi naturale prin care poţi renunţa chiar de acum la acest obicei nociv.

  Nu toată lumea ştie din ce ingrediente este alcătuită o ţigară. Ştim că tutunul este ingredientul principal, dar nu acesta provoacă problemele serioase de sănătate. Există aproximativ 4,000 de toxine diferite în ţigări, dintre care cel puţin 50 pot provoca cancer.

  Au existat mituri care spuneau că, medicii considerau cândva ţigările o modalitate sănătoasă prin care puteai scăpa de anumite boli de plămâni. Această ipoteză a murit de mult, deşi unele studii ştiinţifice spun în continuare că nu este deloc o minciună acest lucru.

  Efectele ţigărilor sunt compartimentate, iar utilizatorii cred că şansele ca ei să se îmbolnăvească sunt mici şi fumatul nu ar fi cauza cancerului la plămâni. Există o serie de ingrediente în ţigări care, pe lângă faptul că sunt dezgustătoare, sunt şi periculoase pentru organismul uman.

  Nicotina – este doar una dintre substanţele care provoacă dependenţă, dar şi una dintre cele mai periculoase. Aceasta este resposabilă pentru majoritatea simptomelor de sevraj.

  Monoxid de carbon – ai putea recunoaşte numele pentru că ai mai auzit de el cel mai probabil atunci când ai mers cu maşina la RAR sau ITP şi au fost stabilite limitele legale de noxe. Ei bine, din start ne dăm seama că monoxidul de carbon nu este o treabă prea bună pentru organismul uman.

  Mai multe toxine – O mică parte dintre celelalte elemente pe care le găsim în ţigări includ: arsenicul, care este un ingredient activ folosit în otrava pentru şoareci, acid cianhidric, folosit în Al Doilea Război Mondial în camerele cu gaz, cosiderat ilegal prin Convenţia de la Geneva, DDT, un insecticid cancerigen, care pe deasupra mai este şi ilegal, butan care este folosit în lichidul din brichetă, acid sulfuric, substanţă care arde pielea umană şi este folosită în bateriile pentru maşină, cadmium, maltitol, un agent de îndulcire care nu mai este permis de multă vreme în SUA.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.