More

  WhatsApp va primi în curând funcţia de mesagerie vocală

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  WhatsApp este cu un pas mai aproape să înlocuiască o funcţie extrem de importantă a telefonului tău mobil. În ultima perioadă, se zvoneşte că, WhatsApp este aproape pregătit să introducă serviciul de mesagerie vocală şi funcţia de apelare înapoi.

  Detaliile vin de la publicaţia Phone Radar, care are screenshot-uri ale noii aplicaţii, dar nu dezvăluie cu exactitate de unde provin informaţiile.

  Apelurile vocale sunt deja disponibile în aplicaţia WhatsApp, dar noua funcţie despre care se zvoneşte îţi va permite să înregistrezi apeluri vocale, în cazul în care persoane pe care o contactezi nu îţi răspunde.

  whatsapp-voicemail

  Spre deosebire de celelalte aplicaţii de mesagerie vocală, vei avea posibilitatea să înregistrezi mesajele şi să le asculţi înainte să le trimiţi.

  Mai mult decât atât, WhatsApp se pare că va avea în curând şi un buton prin care vei putea să suni înapoi contactele, lucru ce va face comunicarea şi mai uşoară cu cei dragi.

  Încă nu este clar de ce ar opta utilizatorii pentru această opţiune în loc să trimită un mesaj instant normal sau un mesaj vocal înregistrat în aplicaţie. WhatsApp a primit o serie de update-uri în ultimele luni, iar utilizatorii sunt mai mult decât încântaţi de acestea.

  whatsapp-zip-file-feature

  În schimb, încă mai există utilizatori care aşteaptă cu nerăbdare introducerea suportului GIF pe platformă, aşa că rămâne de văzut ce funcţii va introduce WhatsApp în aplicaţie în perioada imediat următoare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.