More

  Google Trips este incredibila aplicaţie Google pentru călătorie pe care nu o poţi avea

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Există informaţii potrivit cărora Google va începe testarea celei mai noi aplicaţii mobile destinate călătoriilor, iar acum avem, pe lângă detalii suplimentare despre funcţionalitate, şi capturi cu designul aplicaţiei.

  Aplicaţia se numeşte simplu: Trips. Google testează aplicaţia printr-un grup restrâns de utilizatori. Această aplicaţie va ţine evidenţa călătoriilor efectuate în trecut, dar va face şi recomandări pentru viitoarele călătorii, cu destinaţii, restaurante, opţiuni pentru transport şi multe altele.

  Cei care pot testa aplicaţia Google Trips sunt utilizatorii care fac parte din grupul Google Local Guides.

  Trips este o versiune îmbunătăţită iniţiativei pe care Google a întreprins-o alături de City Experts, Local Guides fiind lansată în 2015, fiind competitor direct la aplicaţiei Yelp Elites. Yelp oferea tuturor membrilor săi o varietate largă de recompense pentru a scrie recenzii şi pentru a introduce informaţii corecte în aplicaţie.

  În ceea ce priveşte beneficiile pe care Google le oferă, ar fi vorba de acces înaintea tuturor la anumite produse şi servicii Google. Acesta ar fi numai unul dintre beneficiile de care s-ar bucura membrii.

  Potrivit informaţiilor iniţiale, membrii Local Guides au fost printre primii care au fost invitaţi să încerce noua aplicaţie pentru călătorii, disponibilă pe Android şi iPhone.

  Google-trips

  Aplicaţia va extrage automat informaţii direct de pe caşuţa de email, în acelaşi mod în care o face şi Google Now, asistentul virtual de la Google.

  Acest lucru face din Google Trips o aplicaţie mai atractivă comparativ cu TripIt, care are ca scop centralizarea tuturor călătoriilor într-o singură interfaţă, apoi să ofere sugestii pentru serviciile de care ai avea nevoie.

  Cu toate acestea, în ceea ce priveşte aplicaţia Google Trips, accentul nu cade pe copierea majorităţii aplicaţiilor care sunt axate pe utilitate, ci mai mult pe descoperirea unor noi destinaţii de călătorie.

  Google Trips foloseşte toate datele de la Google Maps, ceea ce îţi permite să găseşti singur lucruri noi, indiferent de locaţia în care te afli. Te ajută să administrezi mai bine rezervările de la restaurante sau din diferitele locaţii, oferă acces rapid la lista cu locuri salvate, cât şi modul prin care poţi să ajungi în locurile respective.

  Multe dintre funcţionalităţile pe care le regăsim în Trips, pot fi întâlnite şi în Google Maps. Îmbunătăţirile aduse aplicaţiei, în decursul anilor, oferă mai multe informaţii şi nu se limitează la oferirea unor hărţi sau puncte de navigare.

  În prezent, aplicaţia poate fi testată numai pe sistemul Android, urmând ca iOS să fie disponibilă curând. Google nu a confirmat detalii despre aplicaţie şi nici despre o dată de lansare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.