More

  Facebook angajează un judecător din SUA care a supravegheat cazuri care implică Facebook, Apple şi Samsung

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Judecătorul Grewal a activat din anul 2010, supraveghind cazuri în care au fost implicate companii ca Facebook, Apple şi Samsung.

  În acest mod, Facebook completează echipa sa juridică, într-o perioadă în care era necesar. Judecătorul Paul Grewal se va alătura companiei de la finalul lunii iunie, cu titulatura de Consilier General Adjunct, după o carieră de 6 ani în districtul California, din luna decembrie 2010.

  Informaţia a fost publicată pentru prima oară în The Recorder, publicaţia subliniind faptul că judecătorul Grewal s-a retras din mai multe cazuri în care compania Facebook era parte în proces.

  Cât timp a activat ca judecător, Grewal a dat sentinţe în mai multe cazuri care au implicat reţeaua de socializare Facebook.

  Vorbim despre cazuri în care părinţii doreau să acceseze contul fiicei lor care a decedat, ori cazuri în care un dezvoltator, fără legături cu reţeaua de socializare, a stocat şi s-a folosit de datele utilizatorilor.

  Judecătorul Grewal a fost o figură proeminentă în razboiul patentelor dintre Apple şi Samsung. Grewal a confirmat asimilarea sa în cadrul echipei Facebook spunând:

  Alăturarea echipei Facebook reprezintă o oportunitatea unică de a lucra la o politică comlexă şi implicit pentru a răspunde la situaţii care efectează miliarde de oameni de pe tot globul„.

  Noul său şef, Vicepreşedintele Consilier General Colin Stretch a declarat că „Paul a prezidat sute de cazuri din districtul California şi a câştigat reputaţia unui jurist care îşi dă silinţa şi foarte documentat, cu o expertiză solidă în domenii importante pentru companie şi industria în care activăm.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.