More

  Samsung Galaxy Surfboard este prima placă de surf inteligentă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a creat o placă de surf care integrează un dispozitiv Galaxy S7 (rezistent la apă, evident) pentru ca practicanţii de surfing să fie la curent cu ce se întâmplă pe reţelele de socializare, în timp real.

  În toate domeniile, tehnologia a controbuit la îmbunătăţirea performanelor, iar sportul nu face excepţie. Companiile care produc echipamente high-tech au dezvoltat foarte multe dispozitive care ajută atleţii şi antrenorii cu informaţii utile, care au ca scop îmbunătăţirea performanţelor.

  Compania Samsung a a intrat pe acest segment o serie de proiecte care au ca scop îmbunătăţirea vieţii, dar şi a siguranţei, între care amintim panoul video de pe TIR-uri şi Smart Windshield pentru motociclişti.

  De această dată, Samsung a apelat la componenta socială a sporturilor de agrement, surfingul fiind un asemenea sport. În acest sens, a fost creată Galaxy Surfboard, în ediţie unică, dedicată special campionului modial Gabriel Medina.

  Samsung Galaxy Surfboard are un design inovator, integrând un display LED pe partea superioară a plăcii. Gabriel Medina poate vedea informaţii în timp real despre direcţia vântului, mărimea valurilor, condiţii meteorologice şi alte informaţii utile pe perioada antrenamentului.

  Inovaţia vine din faptul că Galaxy Surfboard funcţionează cu un smartphone Samsung Galaxy, care este întrodus într-un loc special din placă.

  Pe lângă informaţiile benefice antrenamentului, placa afişează mesajele de tip text, pe care dispozitivul le recepţionează, spre exemplu cu instrucţiuni din partea antrenorului. Aceste mesaje pot fi transmise wireless, de la o distanţă de 100 de metri.

  Din păcate, aceast concept nu va ajunge niciodată să fie produs în masă, ci numai pentru sportivii profesionişti.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here