More

  Gear Fit 2 de la Samsung va fi un altfel de asistent medical pentru utilizator

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Gear Fit 2, noul dispozitiv de fitness de la Samsung, ar putea fi lansat foarte curând, potrivit unui nou raport. Dezvoltarea Gear Fit 2 este completă, iar acum Samsung se pregăteşte să ofere detaliile finale înainte de lansare, spun surse ale website-ului coreean Pulse News.

  Dispozitivul a apărut chiar pe website-ul Samsung săptămâna trecută, iar acest nou raport este încă o dovadă a faptul că Gear Fit 2 se va lansa cu siguranţă.

  Succesorul lui Gear Fit lansat în 2014 se va concentra mai mult pe fitness şi sănătate, în comparaţie cu predecesorul, potrivit celor prezentate în raport. În afară de numărul de paşi şi monitorizarea ritmului cardiac care sunt de asemenea prezente pe dispozitivul Fit original, Gear Fit 2 are încorporat chiar şi modulul GPD, ideal pentru utilizatorii care lasă telefonul acasă atunci când ies la plimbare.

  Gear Fit 2 nu va primul dispozitiv wearable cu GPS incorporat, dar brăţara de la Samsung va marca prima dată când un procesor bio este încorporat într-un tracker fitness.

  Ce este un procesor bio? Este un procesor conceput special pentru colectarea şi procesarea datelor psihologice. Semnalele includ analiza impedanţă bioelectrică (BIA), photoplethysmogram (PPG), electrocardiograma (ECG), temperatura pielii şi răspunsul galvanic al pielii (GSR).

  Un astfel de dispozitiv cu bio procesor de la Samsung ar putea măsura grăsimea din corp, masa osoasă, masa musculară, ritmul cardiac, temperatura pielii şi nivelul de stres. Sunt o serie de date pe care alte dispozitive portabile nu sunt capabile să le ofere, iar mai mult decât atât, consumul de energie este redus.

  În luna decembrie a anului trecut, Samsung a anunţat că bio procesorul va fi prezent pe o serie de produse pe care compania le va lansa la mijlocul anului 2016, iar lansarea Gear Fit 2 s-ar potrivit perfect ca timp.

  Se pare că, Gear Fit este gândit de un vice-preşedinte senior de la Samsung, Rhee In-jong, care se ocupă de divizia software. Aşteptăm cu interes să vedem când va fi lansat Gear Fit 2, cum va arăta, dar mai ales ce le va oferi cu adevărat utilizatorilor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.