More

  BMW va lansa în 2021 o maşină care se conduce singură

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Compania BMW are în plan ca în anul 2021 să lanseze un model propriu de maşină autonomă, care se conduce singură.

  Anunţul a fost realizat de CEO-ul BMW, Harald Krueger, în cadrul întâlnirii acţionarilor companiei, care a declarat intenţia de a crea un vehicul autonom în următorii 5 ani:

  În 2018, vom lansa modelul BMW i8 Roadster. Această lansare va fi urmată în anul 2021 de modelul BMW i NEXT, model inovativ şi autonom, cu conectivitate digitală, design foarte uşor, un interior nou, care va deschide drumul viitoarei generaţii de modele electrice„.

  Dat fiind detaliile foarte puţine, este greu să ne facem o idee despre design-ul viitorului model BMW i NEXT, dar producătorul german a oferit o mostră a modului în care vede viitorul automobilistic atunci când a prezentat conceptul Vision Next 100.

  Conceptul contopeşte design-ul cu gândirea inovativă, care au rezultat în fuselajul din fibră de carbon reciclat, geamuri laterale reflectorizante care estompează căldura solară generată la interiorul vehiculului, cât şi realizarea roţilor pline, pentru îmbunătăţirea performanţelor aerodinamice.

  După planul prezentat la întâlnirea acţionarilor, compania BMW pare a fi într-un stadiu avansat pe segmenul automobilelor autonome.

  În luna august 2015, BMW s-a alăturat companiilor Audi şi Mercedes pentru a achiziţiona Nokia HERE Maps, într-o tranzacţie de 3 miliarde de dolari, pentru a dezvolta tehnologia maşinilor autonome.

   

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.