Aplicaţiile Android pe Chrome încep să fie lansate de astăzi

Mădălina Gănescu
- 20.05.2016, 9:15 în Aplicaţii
0

SHARES

Astăzi este ziua utilizatorilor Chrome OS – Aplicaţiile Android vor veni pe platformă via Google Play, iar drum de întoarcere nu mai există. Anunţul a venit de pe website-ul Google I/O în după amiaza zilei de joi.

Accesul în magazinul de aplicaţii Google Play este oferit începând de astăzi şi portabilelor cu sistem Chrome OS, punând la dispoziţia utilizatorilor o selecţie mult diversificată de aplicaţii destinate platformei Android.

În susţinerea acestei iniţiative Google nu doar că a furnizat participanţilor la conferinţa I/O instrucţiuni clare, ci şi portabile Chrome OS pe care să experimenteze.

La conferinţa Google IO 2016, invitaţii au primit indicaţii din partea inginerilor prietenoşi despre cum să optimizeze aplicaţia Android pentru Chromebooks. În plus, primii 50 de dezvoltatori au avut posibilitatea să primească un Chromebook gratuit, pentru a începe să aducă aplicaţiile pe Chrome.

Una dintre cele mai mari probleme ale Chrome OS este lipsa de aplicaţii. La un moment dat, se zvonea că Chrome OS va primi peste 1 milion de aplicaţii Android, iar treptat se pare că zvonul se transformă în certitudine sau cel puţin asistăm la un început promiţător.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!