More

  Ultimate Ears lansează boxa wireless rezistentă la apă UE ROLL 2

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ultimate Ears continuă și astăzi să împingă limitele inovațiilor și designului când vine vorba de boxele sale wireless, de această dată prin intermediul noului model, UE ROLL 2, oferind un produs mobil, wireless ce poate fi luat oriunde de către utilizatori.

  Fie că este vorba de stat la plajă sau de mers într-o drumeție montană, UE ROLL 2 aduce petrecerea mai aproape de oameni, cu un sunet cu 15% mai bogat și mai puternic și pe o rază de acoperire mai mare de această dată de până la 30m, păstrând același design elegant și original sub formă de disc al predecesorului, UE ROLL. Cântărind puțin peste 220g, UE ROLL 2 prezintă un sunet mai bun fără să adauge nimic greutății și formei sale.

  Boxa UE ROLL 2  este creată special să fie alături de orice utilizator în următoarea sa aventură. Echipată cu o coardă elastică, această boxă deja mică și ușoară este mai mult decât portabilă și versatilă. Aceasta poate fi atașată cu ușurință de rucsac sau de ghiozdan, de bicicletă, de cureaua de la pantaloni astfel încât să poată fi luată oriunde, asta ca nimni să nu ducă dorul muzicii. UE ROLL 2 este rezistantă la praf, apă și șocuri având certificare IPX7 și este construită pentru a rezista micilor accidente, oferind un sunet de calitate în mâna oricărui utilizator.

  Datorită corzii elastice, UE ROLL a fost produsul nostru cel mai convenabil și portabil din familie. Nici o altă boxa nu vine echipată cu tot ce îi trebuie pentru a putea fi agățată în duș de exemplu, sau de bicicletă ori pentru a putea pluti într-o piscină. UE ROLL 2 oferă toate aceste moduri de întrebuințare și ceva în plus când vine vorba de sunetul îmbunătățit ori de aria de acoperire wireless care este mai mare și care reușește să ofere mai multă libertate și flexibilitate utilizatorilor” a declarat Charlotte Johs, general manager Ultimate Ears.

  Fiecare boxă rezistentă la apă merită un loc în piscină. Boxa UE ROLL 2 vine echipată cu un mic colac gonflabil numit UE Floatie, astfel încât să poată pluti și difuza muzica preferată în timp ce oamenii se distrează lângă ea la o petrecere la piscină.

  Prețuri și disponibilitate

  UE ROLL 2 este aşteptată să apară în magazinele de specialitate din SUA și Europa (inclusiv România) în luna iunie 2016, la un preț estimativ de 449 lei. Pentru mai multe informații vă invităm să accesați www.ultimateears.com.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.