OnePlus a lansat oficial OnePlus 3

Mădălina Gănescu
- 14.06.2016, 22:44 în Smart
0

SHARES

LANSARE ONEPLUS 3: OnePlus a lansat oficial OnePlus 3 în cadrul unui eveniment ce a avut în prim-plan realitatea virtuală. Aşa cum bine ştiam, OnePlus 3 a fost prezentat în VR, iar primii utilizatori au achiziţionat smartphone-ul cu ajutorul Loop VR.

OnePlus 3 are un design din metal, ceea ce îi oferă dispozitivului un aspect premium. Telefonul are 7.35 mm grosime şi cântăreşte 158 grame.

LANSARE ONEPLUS 3: De asemenea, procesorul Snapdragon 820 de la Qualcomm a fost confirmat şi face pereche cu 6 Gb de RAM şi 64 GB memorie internă. În plus, smartphone-ul vine şi cu expansiune microSD.

În ceea ce priveşte display-ul, avem parte în continuare de Full HD cu diagonala de 5.5 inchi, dar primim în plus protecţie Gorilla Glass 4 şi tehnologia Optic AMOLED. OnePlus 3 vine u o cameră de 16 MP, sistem de stabilizare optică a imaginii şi bliţ dual-tone. Mai mult decât atât, camera are suport HDR, panoramă, dar oferă şi suport pentru captură video la 2160p@30fps sau 720p@30fps.

oneplus 3

LANSARE ONEPLUS 3: Camera pentru selfie are 8 MP şi oferă, potrivit producătorului, rezultate neaşteptat în condiţii de lumină scăzută, iar asta mulţumită sistemului de stabilizare electronică.

Pe partea din faţă a dispozitivului OnePlus 3 avem un senzor de amprentă, iar aşa cum s-a zvonit, telefonul vine cu USB Type-C şi o baterie generoasă de 3000 mAh. Pentru cei care vor să afle mai multe despre autonomia bateriei, mulţumită Dash Charge, OnePlus 3 vine cu suport de încărcare rapidă.

LANSARE ONEPLUS 3: Potrivit OnePlus, utilizatorii vor avea parte de o încărcare de la 0 la 60% într-un interval de doar 30 minute, timp similar cu cel oferit la ora actuală și de către Qualcomm prin a sa tehnologie Quick Charge 3.0.

oneplus 3 1

Doritorii mai trebuie să ştie că OnePlus 3 are, de asemenea, un buton dedicat în lateral, acesta având funcţia de a schimba rapid modul standard în mod silenţios. OnePlus 3 este disponibil în 2 versiuni de culori: auriu şi gri, la preţul recomandat de 399 de dolari.

Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!