More

  Facebook Messerger reinventează inbox-ul

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook Messenger a lansat o actualizarea care schimbă interfaţa standard a aplicaţiei într-o varietate de modalităţi intrigante.

  Versiunea anterioară a UI a fost destul de simplistă: o listă a conversaţiilor tale în ordine descrescătoare de la ultima dată când ai interacţionat cu un prieten de pe Facebook în privat şi un set de tab-uri care îţi permiteau să accesezi grupuri de conversaţii, liste cu utilizatorii activi şi propriul profil de Facebook.

  Dacă îţi doreai să începi o nouă conversaţie, trebuia să dai click pe butonul cu semnul „+” să să cauţi numele celui căruia vroiai să îi scrii.

  Acum Facebook spune că va oferi o nouă interfaţă Messenger, una care să îţi permită să navighezi mai uşor, lucru destul de dificil de imaginat. De fapt, schimbările pe care le putem vedea par să facă Facebook Messenger mult mai complicat faţă de cum era până acum. În loc să ai la dispoziţie o ordine cronologică a conversaţiilor, de acum în Messenger vei vea o listă a celor mai frevent contactaţi prieteni, o listă cu oameni care îşi serbează ziua de naştere şi încă o secţiune în care poţi vedea ce prieteni din lista ta sunt online pe Facebook.

  În partea de sus există o bară de căutări, iar tab-urile care erau până acum în partea de sus, apar în partea de jos a ecranului.

  „A trecut deja o săptămână de când am lansat SMS în Messenger pentru Android şi noul joc de fotbal, dar lucrurile nu se opresc aici!

  Facem primul pas în reinventarea inbox-ului. Când te gândeşti la asta, de la inventarea primelor sisteme de mesagerie, inbox-urile au fost întotdeaua aceleaşi. Plictisitor, o listă cronologică de conversaţii. Cu peste 900 de milioane de persoane care utilizează Messenger, şi tot mai multe companii şi servicii, vrei să faci inbox-ul să fie foarte rapid şi un loc util pentru a găsi persoane relevante şi conversaţii pentru a le porni sau pentru a le rezuma. De aceea suntem încântaţi să începem să rulăm noul tău inbox pe Messenger.

  În vreme ce acest lucru pare un pas mic, sunt sigur că veţi găsi multe îmbunătăţiri în ceea ce priveşte utilitatea în această schimbare pe măsură ce vă veţi obişnui cu ea. Vă rog să încercaţi şi ca de obicei să ne spuneţi cum putem să îmbunătăţim experienţa pentru voi!”, este mesajul lui David Marcus pe pagina sa de Facebook.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.