More

  Samsung va începe producţia în masă pentru Galaxy Note 7 în iulie: 5 milioane de unităţi vor fi lansate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  LANSARE SAMSUNG GALAXY NOTE 7: Dat fiind faptul că ne apropiem cu paşi repezi de evenimentul de lansare a phablet-ului Samsung Galaxy Note 7, care se aşteaptă să aibă loc în data de 2 august, nu ar trebui să ne mire deloc dacă vom începe să vedem imagini hands-on cu dispozitivul.

  Aşa cum bine ştim de la The Korea Herald, Galaxy Note 7 va fi primul smartphone care va fi lansat cu scanner de iris, iar o nouă informaţie a fost oferită publicităţii chiar în această dimineaţă.

  LANSARE SAMSUNG GALAXY NOTE 7: Potrivit publicaţiei coreene ETNews, se pare că Samsung este pregătită să înceapă producţia în masă pentru Galaxy Note 7 în iulie şi plănuieşte să pregătească aproximativ 5 milioane de dispozitive pentru lansarea aşteptată în luna august.

  „Potrivit unei surse din industrie, în data de 15, Samsung Electronics a început să comande piese pentru a începe producţia noului Galaxy Note luna viitoare şi, de asemenea, a dezvăluit informaţia potrivit căreia va fi o producţie în masă. Samsung Electronics va produce 2.5 milioane de telefoane în iulie şi august, în total 5 milioane de telefoane. Luând în considerare că stocul pentru Galaxy Note 5, care a fost lansat anul trecut, a fost de aproximativ 5 milioane de copii într-un trimestru, Samsung Electronics se aşteaptă ca noul Galaxy Note să aducă rezultate şi mai bune ale vânzărilor.”

  Samsung-Galaxy-Note-6-04

  LANSARE SAMSUNG GALAXY NOTE 7: De asemenea, este menţionat în articol şi un motiv pentru care Samsung alege să înceapă să producă stocul Galaxy Note 7 mai devreme anul acesta: „Un motiv pentru care producţia Galaxy Note are loc cu o lună mai devreme este acela că Samsung vrea să înceapă să vândă în acelaşi timp în care îl introduce. Strategia este să transforme interesul actual al consumatorilor în achiziţie.”

  Aşteptăm cu interes noi informaţii cu privire la Galaxy Note 7 de la Samsung, iar pe măsură ce acestea vor apărea, vom vedea dacă toate zvonurile lansate până acum sunt sau nu adevărate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.