More

  UPDATE! Telekom are probleme cu serviciile de date 3G în anumite zone din ţară

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Telekom România pare să aibă probleme cu serviciile de date 3G în anumite zone din ţară, din cauza unor lucrări tehnice, iar problemele vor fi remediate în cel mai scurt timp.

  UPDATE 15:50 >> „Telekom Romania confirmă că dificultățile tehnice manifestate în cursul acestei dimineți au fost remediate, iar serviciile 3G sunt în prezent funcționale. Le mulțumim clienților noștri pentru înțelegere.”, comunică reprezentanţii Telekom Romania.

  Vineri, începând cu orele 10:40, semnalul a fost picat timp de aproximativ jumătate de oră, iar apoi timp de încă aproximativ jumătate de oră telefoanele clienţilor au continuat să aibă probleme cu conexiunea la reţea, informează Economica.net.

  Reprezentanţii departamentului relaţii cu clienţii al Telekom spun că sunt probleme la nivel naţional şi se lucrează pentru remedierea situaţiei în cel mai scurt timp.

  „Pe fondul unor lucrări tehnice, clienții Telekom Romania ar putea întâmpina dificultăți în utilizarea serviciilor de date 3G în anumite zone din țară. Echipele tehnice au intervenit deja pentru remedierea situației în cel mai scurt timp posibil. Telekom Romania regretă eventualele inconveniente provocate clienților săi din acest motiv”, au declarat pentru Economica.net reprezentanţii Telekom România.

  Marţea trecută, clienţii Orange au reclamat de asemenea probleme cu reţeaua. Netul mobil de la Orange a fost picat la nivel naţional marţi 7 iunie, timp de câteva zeci de minute. Am aflat tot de la departamentul relaţii cu clienţii că a fost vorba despre o avarie la nivel naţional, iar problemele au fost remediate rapid.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.