More

  Microsoft intră pe piaţa legală de marijuana

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft este prima companie IT din lume care intră pe piaţa legală de marijuana, potrivit washingtonpost.com.

  Industria de marijuana legală din America întâmpină o creştere tot mai mare, de la an la an, cu tot mai mulţi jucători din piaţă care investesc în acest segment.

  Microsoft a anunţat încheierea unui parteneriat cu Kind Financial, o companie specializată pe segmentul de piaţă al comercializării cannabisului.

  Compania furnizează servicii software complete, care vor permite cultivatorilor de cannabis inventarierea stocului, gestionarea tranzacţiilor, toate acestea prin intermediul soluţiei software furnizare de Kind Financial. Este primul parteneriat în care o companie de tehnologie îşi asociază numele cu industria legală de marijuana.

  Cu toate că marile companii nu au riscat o asociere cu acest segment de piaţă, companiile de tehnologie startup s-au înghesuit pentru o asemenea oportunitate de tranzacţonare al acestui produs, perfect legal atât pentru agrement, cât şi în scopuri medicale în 5 state din SUA.

  Industria de marijuana are nevoie de centralizarea acestor date pentru a optimiza creşterea culturilor şi altor elemente logistice, cât şi calcularea potenţialului pieţei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.