More

  Ce au în comun Danny Glover, filmele de acţiune şi Galaxy S7 Edge de la Samsung

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Încă de la lansarea Galaxy S7 Edge, Samsung a făcut publice o serie de reclame care stârnesc nu doar amuzament, ci vin şi cu informaţie şi reuşesc să pună dispozitivele high-end într-o lumină numai bună încât să te facă să îţi doreşti un astfel de terminal.

  Reclamele Samsung sunt în acelaşi timp informative, distractive şi aduc în faţa spectatorilor vedete. Tradiţia continuă luna aceasta cu noul Galaxy S7 Edge într-o reclamă ce îl are în rol principal pe Danny Glover, iar tema principală este: TIMPUL.

  Reclama este despre diferite moduri în care niciodată timpul nu este suficient: de la dinozauri, la aşteptatul la rând la toaletă, până la experimentarea celei mai mari frici. Samsung ne întreabă: „dacă timpul este cel mai important lucru pe care îl avem, atunci de ce să petrecem mai mult timp încărcându-ne telefonul?”

  Este un punct de vedere foarte bun. Samsung Galaxy S7 Edge nu are doar cea mai longevivă baterie de la Samsung, ci prezintă şi funcţii de încărcare rapidă şi încărcare rapidă prin wireless cu pad-ul de încărcare rapidă wireless, pe care îl poţi achiziţiona opţional.

  Din fericire, Glover ştie asta şi reuşeşte să scape dintr-un autobuz cu taco, chiar la timp, înainte ca acesta să sară în aer.

  Care este reclama ta preferată de la Samsung până acum? Tu foloseşti încărcarea rapidă?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here