More

  Facebook Messenger „va arăta mult mai diferit” până anul viitor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Au trecut 2 ani de zile de când David Marcus a lăsat postul de preşedinte PayPal pentru a conduce Facebook Messenger, iar într-un interviu pentru Time.com a declarat că Messenger „va arăta mult mai diferit” până anul viitor.

  În cei 2 ani sub conducerea lui Marcus, Messenger a adunat în jur de 200 de milioane de utilizatori. Aplicaţia în sine s-a schimbat radical comparativ cu modul în care arăta în urmă cu 2 ani. Astăzi, poţi face transfer de bani pentru un prieten, poţi comanda un taxi Uber, poţi comanda o ţinută nouă şi multe altele.

  Apple, Google şi Microsoft au făcut anunţuri asemănătoare cu privire la propriile aplicaţii de comunicare. Într-adevăr, modul în care comunicăm digital se schimbă masiv de la o zi la alta.

  Se anunţă un an măreţ pentru Messenger. Marcus spune că până la finalul anului, aplicaţia de mesagerie de la Facebook „va arăta mult mai diferit”. Directorul executiv de la Facebook Messenger are 2 ţeluri mari în minte: să ofere informaţii utile la timpul potrivit cu context şi să le facă mult mai simplă comunicarea utilizatorilor în timp real.

  Time.com a vorbit cu Marcus pentru a afla mai multe despre viziunea pentru Messenger şi viitorul comunicării.

  „Credem că zilele de naştere sunt cu adevărat foarte importante, în mod special pentru prietenii apropiaţi. De zilele de naştere, pentru majoritatea prietenilor, ai tendinţa mai mare să scrii pe paginile lor de Facebook. Pentru că scrii şi uiţi de asta şi nu mai trebuie să te aventurezi într-o conversaţie. În schimb, pentru prietenii cu adevărat apropiaţi, cel mai probabil vei alege să le scrii un mesaj (SMS) de zilele lor de naştere.”, declară David Marcus pentru Time.com.

  Întrebat fiind de integrarea emoticonurilor Reactions în grupurile de conversaţii, Marcus a precizat că „este o listă lungă, o listă cu dorinţe, cu lucruri pe care vrem să le facem pentru a îmbunătăţi experienţa de mesagerie de grup.”

  Facebook Messenger îşi mai doreşte să facă şi mai bună experienţa de photo sharing, de aceea, Marcus a mai precizat că „se fac investiţii considerabile în această zonă.”

  Chiar dacă ne putem suna unii pe alţii, ne putem da mesaje şi putem lansa apeluri pentru a comunica în timp real, lucrurile nu se opresc aici, iar aşa cum spune directorul executiv de la Facebook Messenger: „vom afla mai multe în curând”.

  Potrivit lui David Marcus, există diferenţe considerabile între WhatsApp şi Facebook Messenger. De fapt, este vorba despre zonele geografice. WhatsApp este mai popular în India şi America Latină, în vreme ce Messenger este extrem de apreciată în America, Europa şi Australia, aşa că vorbim despre 2 pieţe foarte diferite.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.