More

  Cum va funcţiona tehnologia de scanare a irisului de pe Galaxy Note 7

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  LANSARE SAMSUNG GALAXY NOTE 7: Deşi am aflat de multă vreme despre tehnologia de scanare a irisului, până acum niciun producător de dispozitive mobile nu a implementat-o pentru publicul larg. Luna trecută Noobz anunţa lansare unor tablete Samsung cu funcţie de scanare a irisului, dar acestea au fost disponibile doar pentru corporate în India.

  În data de 2 august se poate ca Samsung să lanseze oficial primul smartphone cu funcţie de scanare a irisului, iar Patently Mobile tocmai a prezentat un patent Samsung care ne arată cum va funcţiona această tehnologie de pe Note 7.

  LANSARE SAMSUNG GALAXY NOTE 7: Potrivit patentului, „sistemul de recunoaştere a irisului presupune 3 lentile care vor captura semnalul de imagine şi apoi verifică irisul utilizatorului pe baza imaginii generate, ca de altfel şi a altor informaţii”.

  Chiar sub cele 3 lentile pe care le putem observa şi în patentul de mai jos, găsim un dispozitiv de lumină care va transmite o lumină infraroşie în iris pentru a capta imaginea. Una dintre cele mai mari bariere în calea tehnologiei de scanare a irisului de către consumatorii de tehnologie a fost mereu latenţa combinată cu cheltuiala.

  patent

  LANSARE SAMSUNG GALAXY NOTE 7: Nu ştim pentru moment dacă Samsung are de gând să renunţe la senzorul de amprentă în favoarea celui de scanare a irisului sau dacă are de gând să le păstreze pe amândouă. Implementarea acestei tehnologii pe Note 7 presupune schimbări considerabile la nivel hardware, dar haide să vedem ce va lansa în cele din urmă gigantul sud-coreean în numai o lună de zile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.