More

  Samsung lansează aplicaţia Rio 2016, în colaborare cu Comitetul de Organizare Rio 2016

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aplicația oficială Rio 2016, „The Rio 2016 App”, dezvoltată de Samsung, în colaborare cu Comitetul de Organizare Rio 2016, le oferă atleților, fanilor și utilizatorilor din întreaga lume știri actualizate despre Jocurile Olimpice.

  Aplicația va fi actualizată la începutul lunii august, cu programul Jocurilor Olimpice, locul desfășurării probelor și informații despre evenimente, rezultate, numărul de medalii obținute, precum și multe alte actualizări, toate în timp real.

  De asemenea, utilizatorii de smartphone-uri Samsung Galaxy pot folosi funcția S-translator care a fost personalizată pentru Jocurile Olimpice. Aplicația oficială Rio 2016 poate fi descărcată gratuit din Samsung Galaxy Apps, Google Play Android, App Store pentru iOS, App Store China, precum și din Windows App Store.

  Aplicația Olympic Athletes’ Hub

  Aplicația „Olympic Athletes’ Hub”, dezvoltată de către Comitetul Olimpic Internațional, va fi instalată pe fiecare dispozitiv pentru olimpici, pentru ca aceștia să aibă acces la informații relevante, ce le vor îmbunătăți experiența de la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Prin intermediul aplicației, atleții vor putea să comunice direct cu Comitetul Olimpic și cu Comisia Atleților și să afle mai multe despre resursele și programele Comitetului disponibile.

  Samsung Galaxy Studio: împărtășirea spiritului olimpic în Brazilia

  Înainte de începerea Jocurilor, precum și în timpul acestora, fanii sunt așteptați să interacționeze cu cea mai nouă tehnologie Samsung și să descopere noutăți de la Jocurile Olimpice, în studiourile Samsung Galaxy. În aceste zone interactive, vizitatorii vor avea parte de mai multe activități, inclusiv experiențe VR, prin care fanii vor putea experimenta diferite sporturi olimpice. Mai mult, fanii se pot bucura și de experiențe unice 4D VR în studiouri selectate, unde vor putea simula, pe scaune speciale, o cursă de kaiac-canoe.

  Totodată, vizitatorii studiourilor vor avea posibilitatea de a colecționa insigne cu tematica Jocurilor Olimpice, inclusiv insigne cu cele 22 de sporturi de la Jocuri, precum și opt insigne create special cu elemente simbolice ale Braziliei. Studiourile Galaxy le vor permite vizitatorilor să testeze și să achiziționeze cele mai noi dispozitive Samsung, dar și să participe la diferite concursuri. În plus, față de cele trei studiouri Galaxy situate în parcul olimpic, Samsung va amenaja diferite studiouri în Rio, Sao Paulo și alte orașe din Brazilia.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.