More

  Samsung oferă olimpicilor de la Rio 2016 un Galaxy S7 Edge Jocurile Olimpice şi căşti Gear Icon X

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Electronics Co, Ltd, partener olimpic global la categoria Wireless Communications Equipment, a lansat ediția limitată Galaxy S7 edge Jocurile Olimpice, la Sao Paulo, Brazilia.

  De asemenea, Samsung a anunțat și aplicația Rio 2016, precum și organizarea de numeroase activități în mai multe zone din Brazilia, pentru a marca lansarea oficială a campaniei globale Samsung dedicată Jocurilor Olimpice Rio 2016.

  În colaborare cu Comitetul Olimpic International, Samsung va oferi 12.500 de smartphone-uri în ediția limitată – Galaxy S7 edge Jocurile Olimpice, precum și Gear Icon X tuturor olimpicilor de la Rio 2016, ajutându-i să comunice mai ușor cu familiile și prietenii lor din întreaga lume.

  Pentru prima dată în istorie, ediția limitată a smartphone-ului Galaxy S7 edge are un design inspirat de Jocurile Olimpice, precum și o paletă de culori specială, ce conține cele cinci culori oficiale ale cercurilor olimpice. Culorile cercurilor pot fi observate și în interfața smartphone-ului, pe ecranele home și lock, precum și la afișarea mesajelor, a contactelor, apelurilor, dar și în bara de notificări.

  Mai mult, smartphone-urile vor avea disponibile și wallpaper-uri cu tematica Jocurilor Olimpice. Participanții la Jocurile Olimpice vor primi și cel mai nou accesoriu smart Samsung, căștile wireless Gear IconX, care le vor oferi o nouă experiență de fitness, datorită senzorilor de monitorizare a ritmului cardiac și al player-ului muzical independent. În plus, după conectarea căștilor Gear IconX la un smartphone, utilizatorii pot vizualiza actualizări și rapoarte ale antrenamentului în aplicația S Health.

  „Sportul e despre determinare și provocarea limitelor, iar Jocurile Olimpice reprezintă cea mai importantă sărbătoare a progresului și a reușitelor atleților, ale țărilor și ale fanilor din întreaga lume,” a declarat Younghee Lee, Vicepreședinte Executiv Global Marketing, Mobile Communication Business, Samsung Electronics. „Samsung admiră spiritul olimpicilor și al fanilor de pe întreg mapamondul, al celor care continuă să depășească limite și bariere.”

  De asemenea, Samsung le oferă fanilor și utilizatorilor șansa de a celebra Jocurilor Olimpice de la Rio 2016 printr-un număr limitat de smartphone-uri Galaxy S7 edge, ediția Jocurile Olimpice, ce urmează să fie disponibile începând cu 18 iulie. Astfel, 2.016 unități vor putea fi achiziționate de pe anumite piețe, printre care Brazilia, SUA, China, Germania și Coreea de Sud.

  Tehnologia Samsung permite conectarea cu fanii din întreaga lume. Comitetul Olimpic Internațional se bucură de acest parteneriat prin care Samsung le oferă olimpicilor de la Rio smartphone-uri Galaxy S7 edge, ediția JO, și le permite astfel să păstreze ușor legătura cu prietenii, familiile și fanii lor, precum și să împărtășească din experiența lor de la Jocurile Olimpice. Așteptăm cu nerăbdare să inspirăm oameni din întreaga lume prin valorile olimpice, experiența unică ale Jocurilor și puterea sportului,” a declarat Thomas Bach, Președintele Comitetului Olimpic.

  Samsung va celebra spiritul Jocurilor Olimpice printr-o varietate de activități ce vor avea loc înainte și în timpul Jocurilor Olimpice de la Rio 2016.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.