More

  Facebook Messenger adaugă suport pentru conturi multiple pe iOS

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook Messenger oferă de acum suport pentru conturi multiple şi pe iOS. Funcţia este deja disponibilă pe Android de mai bine de 5 luni de zile, dar utilizatorii iPhone se pot bucura şi ei de ea de azi înainte.

  Facebook Messenger primeşte suport pentru conturi multiple pe Android

  Facebook Messenger adaugă suport pentru conturi multiple pe iOS: Această funcţie permite utilizatorilor să schimbe conturile Messenger între ele fără să dea sign out din aplicaţie. Deşi unii utilizatori au tendinţa să spună că suportul pentru conturi multiple nu este folositor, un raport Global Web Index atată că 31% dintre utilizatorii Facebook Messenger „împart dispozitivele mobile cu cel puţin încă o persoană”.

  Utilizatorii iOS pot accesa această funcţie mergând la setările din aplicaţie şi apăsând pe „Switch Account”. De acolo, utilizatorii se pot conecta la un cont de Messenger suplimentar şi pot schimba conturile între ele la nevoie.

  Facebook Messenger adaugă suport pentru conturi multiple pe iOS: Suportul pentru conturile multiple în Facebook Messenger pe Android a fost lansat în luna februarie a acestui an.

  Ce părere aveţi despre suportul pentru conturi multiple în Facebook Messenger? Consideraţi utilă şi necesară această funcţie pe Android şi iOS?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.