More

  Facebook Messenger va lansa funcţia CONVERSAŢII SECRETE

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook Messenger testează o nouă funcţie numită „conversaţii secrete”, care permite utilizatorilor să controleze cât timp rămân vizibile mesajele după ce au fost trimise. Această durată limitată de vizibilitate va fi aplicată mesajelor atât la expeditor, cât şi la destinatar.

  Facebook Messenger va lansa funcţia CONVERSAŢII SECRETE: Printr-o postare de Facebook, David Marcus spune că funcţia de conversaţii secrete va cripta mesajele end-to-end şi aceasta va fi opţională pentru utilizatori.

  „Furnizarea unor modalităţi noi pentru oameni pentru a distribui în siguranţă este o parte importantă din a face lumea mai deschisă şi conectată. Fie că întrebi un medic pentru un sfat medical, că trimiţi informaţii sensibile partenerului tău sau codul numeric personal, este important să ai disponibile opţiuni pentru împărtăşirea acestor tipuri de mesaje foarte sensibile. De aceea sunt încântat să anunţ că Messenger începe să testeze o funcţie numită <conversaţii secrete> care va cripta mesajele end-to-end şi va active un cronometru ce va controla cât timp rămâne vizibil fiecare mesaj în conversaţii pe ambele dispozitive (al tău şi al destinatarului).

  Facebook Messenger va lansa funcţia CONVERSAŢII SECRETE: Pentru a fi clar, mesajele „normale” şi apelurile de pe Messenger beneficiază deja de sisteme de securitate puternice pentru că Messenger foloseşte canale sigure de comunicare – la fel ca serviciile bancare – în totalitate. Dar noi lansăm această capacitate suplimentară ca opţiune pentru cea mai sensibilă conversaţie pe care s-ar putea să o porţi cu cineva vreodată.

  Facem ca această funcţie să fie suplimentară pentru că un număr de funcţii Messenger cunoscute nu funcţionează în prezent sau nu pot funcţiona cu conversaţii criptate end-to-end, precum folosirea Messenger pe multiple dispozitive, arhivând toate conversaţiile trecute în cazul în care pierzi telefonul şi trimiţând conţinut bogat cum sunt GIF-urile animate.”

  Facebook Messenger va lansa funcţia CONVERSAŢII SECRETE: Funcţia este în prezent în prag de testare, dar Marcus spune că va fi disponibilă pentru mai mulţi utilizatori spre finalul acestei veri: „Aşteptăm cu interes feedback-ul înainte să lansăm oficial funcţia spre finalul acestei veri. Am depus eforturi considerabile în designul şi implementarea acestei capacităţi şi le mulţumim experţilor în securitate şi intimitate care ne-au oferit un input valoros de-a lungul întregii călătorii.”

  Ce părere aveţi despre această funcţie pe care Facebook Messenger o pregăteşte pentru utilizatori? Lăsaţi-ne părerile voastre în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.