Un bărbat a renunţat la locul de muncă full-time pentru a juca Pokemon Go

Mădălina Gănescu
- 16.07.2016, 15:41 în Divertisment
0

SHARES

Când credeam că isteria Pokemon Go nu se poate manifesta mai rău de atât, o nouă poveste apare în mediul online, de data aceasta una şi mai spectaculoasă decât cele pe care le-am descoperit până acum.

Un bărbat în vârstă de 24 de ani, pe nume Tom Currie, din Noua Zeelandă, a renunţat la locul de muncă full-time pentru a deveni un trainer Pokemon. Desigur, de vreme ce aceasta nu este o poziţie reală, asta înseamnă că Currie va petrece următoarele 2 luni de zile într-un turneu în Noua Zeelandă pur şi simplu pentru a se juca Pokemon Go.

De aproximativ o săptămână, de când a renunţat la locul de muncă, Currie stă treaz până la 3 dimineaţa umblând prin ţară pentru a prinde monştri de buzunar. Până acum, acesta a capturat 90 din cei 151 din joc.

Pentru că face acest lucru cu buget redus, o parte dintre companiile mari din Noua Zeelandă i-au oferit transport gratuit pentru a se deplasa de la o zonă la alta prin ţară şi pentru a-l ajuta cu căutarea. „Am vrut să am o aventură”, spune Currie. „Am lucrat timp de 6 ani şi eram disperat pentru o pauză, iar Pokemon Go mi-a dat şansa de a trăi acest vis.”

DESCARCĂ POKEMON GO DIN PLAY STORE

Între timp, CEO-ul companiei care a dezvoltat Pokemon Go discută pentru lansarea jocului pe 200 de pieţe. John Hanke, director executiv Niantic spune: „De ce să-l limităm?”. Cel mai popular joc pentru smartphone din istoria Statelor Unite ale Americii va fi lansat în curând în Japonia şi va fi găsit eventual şi în Coreea de Sud.

Niantic va trebui să se gândeacă la ceva în cazul Coreei de Sud din cauza restricţiilor de hărţi, iar Hanke nu a fost la fel de sigur cu privire la o posibilă lansare Pokemon Go în China, dat fiind că regulile din această ţară trebuie să fie respectate.

Aşa cum am anunţat zilele trecute pe Noobz, Niantic ar putea să încheie un parteneriat cu McDonald’s în Japonia, lucru ce ar putea transforma fiecare restaurant din ţară într-un PokeStop sau Gym.

currie

Foto 1: The Verge
Foto 2: Phone Arena

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!