More

  6 moduri prin care să economiseşti baterie când joci Pokemon Go

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  A trecut o săptămână de când jocul Pokemon Go a fost lansat şi foarte multe persoane nu se pot opri nici acum din jucat. Pokemon Go este jocul pentru smartphone care a adunat cele mai multe descărcări, devansând astfel Candy Crush Saga.

  Jocul provoacă dependenţă, iar mulţi dintre cei care au ales să îl joace nu se pot odihni noaptea pentru că trebuie să prindă toţi pokemonii.

  Dacă este să ne aducem aminte rapid câte întâmplări amuzante s-au petrecut de la lansarea Pokemon Go în America şi ulterior în restul lumii, cu siguranţă ne-am amuza copios. Doi bărbaţi au căzut de pe o stâncă, un tânăr a fost înjunghiat, o femeie a descoperit un cadavru, iar lista poate continua.

  Fie că îţi place sau nu jocul, un lucru este sigur, acesta îţi consumă bateria telefonului, astfel că nu te mai poţi folosi de Snapchat, Instagram, Facebook sau alte lucruri importante care sunt elementare pentru a „supravieţui” în lumea modernă.

  Totuşi, să nu ne pierdem cu firea, pentru că există 6 trucuri prin care putem să economisim din bateria telefonului, pentru a ne juca cât mai mult timp Pokemon Go.

  » Dezactivează funcţia de realitate augmentată (AR)

  Deşi este extrem de distractiv să poţi vedea pokemonii în încăperea sau în spaţiul în care te afli, prin intermediul camerei telefonului, această funcţie îţi descarcă mult prea repede bateria, iar dacă vrei să prinzi cât mai mulţi pokemoni, dar nu ai la îndemână un încărcător, e bine să o dezactivezi.

  1

  » Activează funcţia de economisire a bateriei din joc

  Pokemon Go are un modul de economisire a bateriei despre care nu ştiu toţi jucătorii. Pentru a o activa, apară pe Poke Ball, apoi mergi la settings şi asigură-te că este bifată căsuţa „Battery Saver”. Când aceasta este activă, jocul se va face negru când telefonul este ţinut cu susul în jos şi va vibra când se întâmplă ceva.

  2

  » Activează funcţia de economisirea a bateriei din setările telefonului

  Pe iPhone mergi la Settings » Low Power Mode
  Pe Android mergi la Settings » Battery » Apasă pe iconiţa cu 3 puncte » Battery saver » On.

  Este bine de ştiut că dacă activezi această funcţie de economisire a bateriei, ar putea exista probleme în ceea ce priveşte serviciile de localizare (Pokemon Go foloseşte GPS-ul telefonului pentru a urmări locaţia în care te afli şi s-ar putea să vezi mai puţine PokeStops şi să găseşti mai puţini Pokemon).

  » Redu din luminozitatea ecranului

  La iPhone intră în Control Center sau poţi merge la Settings » Display & Brightness şi ajustează de acolo luminozitatea ecranului.

  La Android poţi intra la Quick Settings sau poţi merge la Settings » Display » Brightness level şi să o ajustezi de acolo.

  » Dezactivează muzica, efectele sonore şi vibraţiile

  Intră din nou în setările din joc, folosind Poke Ball şi dezactivează de acolo muzica, efectele sonore şi vibraţia. Astfel, vei economisi un pic mai mult din baterie şi vei avea şanse mai mari să prinzi mai mulţi pokemoni.

  » Achiziţioneză o carcasă cu baterie încorporată sau o baterie externă cu fir

  Bateriile externe sunt ideale pentru momentele în care nu ai posibilitatea să încarci telefonul wireless sau prin fir. Acestea sunt de diferite dimensiuni şi cu diferite capacităţi de încărcare. Puteţi achiziţiona baterii externe de la operatorii de telefonie mobilă sau de la orice stand de accesorii pe smartphone-uri care vă iese în cale. Dacă aveţi vreo altă recomandare prin care jucătorii Pokemon Go pot economisi din bateria telefonului când prind pokemoni, nu ezitaţi să o lăsaţi în secţiunea de comentarii de mai jos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.